Bodykit Liberty Walk

Scurta descriere


Bodykit Liberty Walk

Scurta descriere II

Bodykit LibertyWalk BMW M4

Acest model conceput de constructorul german, BMW M4 și-a dovedit capacitățile sale în atât de multe feluri incat din punctul nostru de vedere nu mai are nevoie de nici o prezentare. Acest widekit conceput special pentru acest model de BWM da un aer similar cu cel al masinilor ce concureaza la Le Mans. In partea din fata grilele acestuia au fost modificare, spolerele din spate de asemenea, transformand acest model de strada de la BMW intr-o opera de arta, capabila de asemena sa arate bine pe strada, si sa fie foarte competitiva pe circuitul de curse.

Bodykit LibertyWalk Dodge Challenger

Bodykit LibertyWalk Ferrari 458 Italia

Acest wide-kit pentru caroserie caroserie produs de Liberty Walk este punctul culminant al design-ului si al performantei auto.
Ne mandrim cu acest bodykit Libertywalk din toate punctele de vedere, deoarece beneficiem de garantia si de satisfactia cu care ne-am obijnuit deja.

Bodykit LibertyWalk Lamborghini Huracan

Bodykit LibertyWalk Lamborghini Murcielago

Acest bodykit menține toate liniile agresive ale masinii dumneavoastra, adăugând în același timp o poziție mai ferma a acestuia pe sosea. Acest bodykit a fost fost testat cu succes pe celebrul circuit Suzuka, din Japonia. Cu ajutorul acestui kit Lamborghini-ul dumneavoastră va devenii in sfarsit un vehicul unic.

Bodykit LibertyWalk Lamborgini Aventador

Acest widekit pentru caroserie este o modalitate foarte bună de a te separa de celelalte 14.000 de Lamborghini-uri Aventador existente astazi pe soselele din intreaga lume. Adăugarea unei bari de protecție din fibra de carbon si reprelucrarea design-ului difuzoarelor confera autoturismului dumnoavastra o noua infatisare, de data aceasta una amenintatoare. Odata inlocuita, bara spate ofera in acest moment o anumită adâncime ceea ce o transforma dintr-o masina de strada in una de Le Mans.

Bodykit LibertyWalk Mini Cooper

Bodykit LibertyWalk Nissan GT-R

Este o modalitate de a da Nissan-ului GT-R un aer mult mai agresiv menținând în același timp aspectul original și de bun simt al masinii. Ascutirea in sus sunt doar cateva dintre modificarile aduse linii masinii, adăugând în același timp agresivitate, transformand Nissan-ul GT-R într-un monstru ce poate fi condus cu usurinta zi de zi. Cu ajututorul acestui bodykit, noi suntem de parere ca masina dumenavostra va capata aerul sportiv pe care il merita cu desavarsire!

Bodykit LibertyWalk Porsche 911

Pentru detalii suplimentare pentru produsele Liberty Walk va rugam sa accesati formularul de mai jos.

Contact