Bodykit TechArt

Bodykit-urile TECHART sunt fabricate din materiale de inalta calitate, cum ar fi carbon usor si poliuretan rezistent RIM. Calitatea functionala a materialor utilizate pentru un bodykit TechArt este invizibila pentru aparenta exterioara, pastrandu-se interesul pentru designul exterior si imaginea perfecta a modelului 911 Turbo.


Bodykit TechArt

Scopul designului exterior pentru orice bodykit TechArt este acela de a crea cea mai frumoasa combinatie intre calitate, functionalitate, maiestrie si design perfect.
Modelarea armonica si detaliile elegante urmaresc sa exprime individualitate si in acelasi timp respect. Respect pentru designul excelent pe care deja 911 Turbo il detine, acest bodykit TECHART participand la caracterul sau unic si preocupandu-se in mod special de functionalitate.

Bodykit TechArt Porsche 911 Turbo 997

Acest spoiler frontal se integreaza lin in forma barei de protectie si intruchipeaza perfect aerul sport. Pragurile laterale accentueaza dinamica laterala fata, in timp ce eleronul, disponibil doar pentru Coupe, impreuna cu difuzorul din spate cu prizele sale de aer laterale suplimentare creaza un un corp unic al modelului 911 Turbo.

Bodykit TechArt Porsche 911 Turbo GT Street R

Acest kit se caracterizează printr-un design distinctiv care aduce o alta masina sport clasic TECHART: programul GTstreet. Barile unice din față și din spate ale acestui bodykit TechArt  optimiza fluxul de aer care are ca rezultat o alimentare îmbunătățită a aerului de răcire la radiatoare și intercoolere precum și la frânele din față și spate. In combinatie cu spoilerul spate II, aceasta reduce aerodinamica ascensorului la fata si creeaza o forta de apasare mai mare pe puntea din spate.

Bodykit TechArt Porsche 911 Turbo GT Street

LUMINA MULTIFUNCTIONALA TECHART PE TIMP DE ZI – nu aplică numai un stil deosebit pentru exteriorul modelului dumneavoastră Porsche. Acesta combină lămpile de zi, cu lumina de pozitie, lumina de parcare și a indicatoarelor de direcție într-o singură unitate de sistem cu LED-uri și o carcasă comună. Prin urmare, acest produs se integreaza perfect cu designul exterior.Prin urmare, sistemul multifuncțional de lumina pe timp de zi  este în același timp, un element de design sofisticat, dar și o contribuție la siguranța activă.

Bodykit TechArt Porsche Cayenne

Catalog TechArt Porsche Cayenne 2011-2014

Catalog TechArt Porsche Cayenne 2014-2016

Pentru detalii suplimentare pentru produsele TechArt va rugam sa accesati formularul de mai jos.

Contact