Evacuare Milltek

De la sistemul nostru legendar cu Audi S4 Biturbo, Audi R8, suntem mandri sa va prezentam noile sisteme de evacuare Milltek.


Evacuare Milltek

Suntem de parere ca sistemele de evacuare Milltek sunt alegerea perfecta pentru autoturismul dumneavostra deoarece acestea si-au dovedit performantele ridicate , sunetul inconfundabil, si cresterea de putere semnificativa a motorului.

Evacuare Milltek Audi A3 2.0 TFSI

Cu ajutorul noilor tehnologii aplicate in procesul de fabricare a oricarui sistem de evacuare Milltek, vom parte numai de clienti multumiti de alegerea efectuata si renume de nivel mondial.

Evacuare Milltek Audi Audi RS3 Sportback

Culmile succesului au fost atinse cu ajutorul Audi/Volkswagen, cu ale lor modele sportive, capabile de performante ridicate cu ajutorul sistemelor de evacuare

Evacuare Milltek Audi Audi TT Mk3 TTS 2.0TFSI

Printre acestea se numara: Golf GTI, Audi RS si nu in ultimul rand Golf R. Prin intermediul rețelei de distribuitori și companii de tuning din intreaga lume sistemele de evacuare, se dezvoltata în mod continuu pentru a oferi performanță si placere in momentul in care conduceti autovehicului dumneavostra.

Evacuare Milltek BMW M3

In ultimele 12 luni, au fost dezvoltata sisteme de evacuare pentru mai multe modele noi foarte interesante, inclusiv noul Audi A1, Audi A5 / S5 Sportback, Audi R8 V10 GT, Audi RS3, Bentley Continental GT / GTC, SEAT Ibiza Bocanegra, SEAT Leon CUPRA R, VW Polo GTI si, Porsche 911 Turbo

Evacuare Milltek BMW M4

Evacuare Milltek BMW M5

Evacuare Milltek Mercedes A45 AMG

Evacuare Milltek Volkswagen Golf MK7 R

Evacuare Milltek Volkswagen Passat CC

Pentru detalii suplimentare ale produselor Milltek va rugam sa accesati formularul de mai jos.

Contact