Jante aliaj Ispiri ISR8

Project85 este distribuitor autorizat al brandului Ispiri in Romania. Jantele de aliaj Ispiri pot fi accesoriul perfect pentru o gama larga de autoturisme. Toate modele de jante din portofoliul Ispiri sunt produse in UK.


Jante aliaj Ispiri ISR8

O interpretare moderna a clasicelor jante cu un design special. Jantele Ispri sunt produse printr-un proces de turnare a aliminiului, in Marea Britanie. Acest proces sporeste rigiditatea generala, durabilitatea jantei si totodata economiseste greutatea acesteia. Jantele Ispiri ISR5 sunt proiectate pentru o gamă largă de vehicule de prestigiu, contemporane sau moderne.

Ispiri ISR8

Pentru clientii care au achizitionat acest model de jante de la noi oferim un discount pentru service si montaj. In cazul in care aveti nevoie de anvelope pentru autovehiculul dumneavostra nu ezitati sa scrieti in sectiunea de contact.

Garantie | Jante aliaj Ispiri ISR8

Jantele Ispiri beneficiaza de 24 de luni de garantie activa (trebuiue sa prezentati documentul de achizitie in cazul unei garantii), si o garantie de integritate structurata pe viata.

Jante aliaj Ispiri ISR8

Majoritatea modelelor de jante Ispiri comercializate de noi se regasesc in mai multe culori disponibile. Avand in vedere ca suntem dealeri autorizati pentru comercializarea de jante Ispiri, in cazul in care un produs nuse afla pe stoc, acesta poate fi comandat, termenul de livrare fiind unul scurt.

Informatii | Jante aliaj Ispiri ISR8

Pentru informatii suplimentare cu privire la acest produs, sau la oricare produs din gama Ispiri va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos.

Formular contact