BRABUS 700 - ROLLS ROYCE GHOST Project 85 Automotive

BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST

0 – 100 km/h

4,6

SEC

CUPLU

950

NM

PUTERE

700

CP

VMAX

250

KM/H

ELEGANT. LUXURIOASĂ. FĂRĂ COMPROMISURI. BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST

BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST reprezintă cel mai înalt nivel de eleganță modernă. O limuzină de lux inconfundabilă de 1 secundă-Wow, care, cu semnătura sa fără compromisuri, asigură o intrare de neuitat, oriunde. Bazat pentru prima dată pe Rolls-Royce Ghost Seria II, BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST combină ca niciodată până acum lumile performanței uluitoare și designului atemporal. Este clasa de maestru. Extravaganța rafinamentului modern și a individualizării la comandă – concepute pentru a redefini perfecțiunea.

La interior, experții noștri în design interior au dezvoltat un interior Masterpiece din piele de porțelan de culoare porțelan, realizat integral manual, caracterizat de o matlasare extravagantă cu model pătrat și de o atenție inegalabilă la detalii. Puterea de ultimă generație a modelului BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST este produsă grație unei configurații de motor V12 twin-turbo care generează 515 kW / 700 CP și garantează cele mai bune performanțe în materie de inginerie de performanță și livrare de putere.

Acest supercar exclusivist este completat de conceptul nostru exterior de carbon expus BRABUS, de jantele forjate BRABUS Monoblock M „Platinum Edition” de 22 de inci BRABUS cu un finisaj „Shadow Chrome”, precum și de un nou sistem de evacuare sport cvadruplu BRABUS din oțel inoxidabil, dezvoltat recent, cu ornamente ale țevilor de eșapament complet din carbon, pentru o experiență sonoră subtilă. Experimentați un nou capitol al perfecțiunii. Experimentați BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST.

BRABUS 700 - ROLLS ROYCE GHOST Project 85 Automotive
BRABUS 700 - ROLLS ROYCE GHOST Project 85 Automotive

DESIGN ȘI EXTERIOR. PERFECȚIUNEA REDEFINITĂ.

Designul exclusivist al modelului BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST este reimaginat de conceptul nostru exterior semnat de noi, în combinație cu elemente aerodinamice de înaltă calitate. În jurul șasiului extravagant, o gamă de elemente de carbon de înaltă calitate, cum ar fi spoilerele frontale și de buze BRABUS, precum și difuzorul spate BRABUS, conferă aspectului clasic Rolls-Royce un aspect sportiv nou.

Acestea reduc, de asemenea, portanța la viteze mari, pentru o stabilitate fără cusur și cea mai bună experiență de condus posibilă. Insignele BRABUS Masterpiece integrate discret pe stâlpii D, plasate discret, în concert cu elementele de finisare glazurate BRABUS „Shadow Chrome”, care reimaginează cromul de bază și oferă o atenție inconfundabilă la detalii.

BRABUS 700 - ROLLS ROYCE GHOST Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. SPIRIT DE NIVEL URMĂTOR.

Cel mai bun din ambele lumi – BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST combină luxul de ultimă generație și performanțele uluitoare în stilul specific BRABUS. Concepută pentru a depăși limitele, această ilustră limuzină de lux accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde, grație configurației motorului V12 de 6,7 litri cu două turbocompresoare care produce echivalentul său de 515 kW / 700 CP. Transmiterea fulgerătoare a puterii de 950 Nm este asigurată de o transmisie automată cu opt trepte. Cu o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, fiecare tur cu acest performer cultivat devine o experiență de neuitat pe șosea, subliniată de un confort uluitor și de o eleganță de nivel superior.

Sistemul de evacuare sport cvadruplu BRABUS din inox, dezvoltat recent, cu supape fluture controlate în mod activ și ornamente ale țevilor de eșapament complet din carbon, a fost proiectat pentru a se potrivi cu sofisticarea izbitoare a limuzinei, oferind o experiență sonoră de bun gust și urbană, un aspect nou și izbitor, precum și o livrare perfecționată a puterii prin reducerea contrapresiunii de evacuare. Gestionarea activă a sunetului permite șoferului să treacă de la un sunet V12 matur în modul „Sport” la o șoaptă subtilă în modul „Coming Home” prin simpla apăsare a unui buton.

BRABUS 700 - ROLLS ROYCE GHOST Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. PERFECȚIUNE FORJATĂ.

Caracterul elegant și extrem de sportiv al modelului BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST, cu 1 secundă de uimire, este subliniat de jantele forjate BRABUS Monoblock M „Platinum Edition” de 22 de inch. Procesele de fabricație de ultimă generație și un finisaj exclusiv „Shadow Chrome” asigură un aspect inconfundabil și o rezistență maximă. Designul ușor asigură o stabilitate îmbunătățită, precum și o manevrabilitate optimă.

Cu ajutorul modulului BRABUS Ride-Control, înălțimea de rulare poate fi coborâtă cu până la 20 de milimetri, îmbunătățind semnificativ dinamica de conducere prin centrul de greutate mai jos.

BRABUS 700 - ROLLS ROYCE GHOST Project 85 Automotive
BRABUS 700 - ROLLS ROYCE GHOST Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERĂ DE LUX.

În concordanță cu aspectul de nivel superior al modelului BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST, specialiștii noștri în design interior au dezvoltat un interior BRABUS Masterpiece personalizat, realizat integral manual, de culoarea porțelanului, conceptualizat pentru a completa cu gust eleganța inconfundabilă a limuzinei de lux, precum și puterea sa fără compromisuri. 

Rafinat până la cel mai mic detaliu, designul unic din piele de porțelan impresionează prin finisajul său impecabil, completat de o matlasare specială BRABUS cu model pătrat, precum și de o bordură neagră contrastantă pe scaune, elementele de finisare și covorașele, care sunt, de asemenea, tapițate în cea mai fină piele. Experimentați apogeul luxului încrezător; BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST prezintă o atenție de neegalat la detalii cât vezi cu ochii.

În habitaclul din spate, două scaune individuale de primă clasă, cu numeroase funcții de confort, cum ar fi reglarea multicontur, memoria și ventilația și încălzirea integrată a scaunelor, oferă un confort excepțional la bord, cu stil. Pedalele din inox lustruit, plăcuțele de protecție din carbon aparent cu logo-ul BRABUS, care alternează între retroiluminarea albă și roșie, precum și elementele din carbon aparent pentru panoul de instrumente, volan și consola centrală adaugă accente extrem de sportive.

BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST joacă într-o ligă proprie, putând fi configurat individual în fiecare detaliu. De la schema de culori a caroseriei și a interiorului până la cele mai fine elemente de cusături și matlasare – călătoria dumneavoastră vă așteaptă. Limitată doar de imaginația dumneavoastră.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST

BRABUS Carbon Package Caroserie:
Spoiler frontal BRABUS Carbon
Accesorii pentru bara față BRABUS Carbon
Inserție spate BRABUS Carbon cu 4 terminații de eșapament din carbon/titan BRABUS Carbon
Spoiler spate BRABUS CarbonVopsire specială BRABUS
Vopsire specială BRABUS a pieselor din plastic în „shadow chrome”
Pachet de marcă BRABUS Exterieur
Logo BRABUS pentru grila față
Logo BRABUS pentru portbagaj
Logotip BRABUS pe portbagaj
Logo-ul BRABUS MASTERPIECE pe stâlpii D

PUTERE & SUNET – BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST

BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST performance PowerXtra RR68-700 
Putere BRABUS: 515 kW (700 CP)
Putere serie: 420 kW (571 CP)
Cuplu: 950 Nm
Sistem de evacuare
Sistem de evacuare sport BRABUS cu supapă controlată BRABUS

ROȚI & ȘASIU – BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST

ROTI 
BRABUS Monoblock M „Platinum Edition” forjate BRABUS in vopsea specială „Shadow Chrome”
Puntea față: 9.0J x 22 H2
Puntea spate: 10.5J x 22 H2
Anvelope:
Puntea față: 265/35 ZR 22
Puntea spate:: 305/30 ZR 22
Șasiu / Module
Modul de coborâre BRABUS Sport Xtra
Coborâre a nivelului de rulare cu 20 mm

INTERIOR – BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST

BRABUS MASTERPIECE conține:
Fiecare supercar este o producție personalizată și adaptată la preferințele dumneavoastră.
În scop ilustrativ pe această capodoperă:
Piele extrem de fină
Interior în culoarea: „Mondial Vanilla” cu cusături negre
Matlasare: Cub dublu
Scaunele din față cu tetiere, scaunele individuale din spate, inclusiv tetierele, capacul din spate al scaunelor și airbagurile laterale din piele
Panouri de ușă din piele
Părțile interioare ale panourilor de ușă din piele matlasată
Viziere parasolare din piele
Montanți A, B și C din piele
Tabloul de bord din piele
Consola centrală față și spate din piele
Podeaua din piele matlasată
Podeaua portbagajului din piele matlasată
Volan din piele
Volan airbag în piele
Covoraș BRABUS pentru portbagaj în velur
Geamuri speciale BRABUS pentru piesele de finisaj interior în
Pachet interior carbon BRABUS
Set BRABUS Signature Carbon de 24 de piese BRABUS
Pachet de interior BRABUS
Accesorii pentru interior BRABUS
Panouri de intrare BRABUS carbon iluminate cu LED-uri cu schimbare automată a culorii
Plăcuțe de pedală BRABUS din aluminiu

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST
Dimensiunea motorului 6.592 cm3
Putere: 515 kW / 700 CP
Cuplu: 950* Nm
0-100 km/h: 4,6 s
0-60 mph: 4,6 s
Vmax: 250 km/h / 155 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST

oraș: 27,7 l/100 km
autostradă: 12,9 l/100km
combinat: 15,7 l/100km
emisii CO2: 358 g/km

 

NOTIFICARI aferente G Class BRABUS

*Toate cifrele privind performanțele de conducere G Class BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

oraș: 27,7 l/100 km
autostradă: 12,9 l/100km
combinat: 15,7 l/100km
emisii CO2: 358 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Rolls Royce?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS 700 ROLLS ROYCE GHOST comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.