Str. Acordului nr. 6, Sector 1, Bucuresti | 012962

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION

Noul BRABUS 800 BLACK & GOLD Edition. Din punct de vedere vizual, noul model special impresioneaza prin versiunea widebody BRABUS WIDESTAR cu numeroase elemente din carbon si jantele forjate hi-tech BRABUS Monoblock Y „Platinum Edition” de 23 de inch, vopsite in auriu pentru a contrasta cu caroseria neagra a vehiculului.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

Aceasta schema speciala de culori continua in mod consecvent si in designul interiorului exclusivist BRABUS 800 din piele fina cu scaune spate tip „bucket”.

EXTERIOR. STRALUCITOR. BRABUS 800

In conformitate cu numele acestui model special, caroseria modelului BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION este vopsita in negru. In plus, aceasta prezinta etriere de frana aurii si embleme si logo-uri BRABUS aurii, in ton cu interiorul. In plus, aspectul vehiculului este caracterizat de versiunea widebody BRABUS WIDESTAR. Aceasta confera actualului G-Model un aspect si mai masiv si, in acelasi timp, face ca acest off-roader exclusivist sa fie cu zece centimetri (4 inch) mai lat decat masina de serie.

Pe langa evazarile aripilor, aceasta modificare a caroseriei cuprinde si bandouri speciale in partea din fata si din spate, care confera acestui supercar un design si mai dinamic. Pe acest model de editie, include, de asemenea, prize de aer de culoare neagra mata la spatele aripilor aripilor fata si sectiunile centrale la fel de negre ale fasciei fata si spate, care amintesc de o placa de protectie.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

De asemenea, fac parte dintr-un BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION si elementele individuale, cum ar fi cei doi montanti aurii din grila radiatorului sau elementele stralucitoare de design naked-carbon, cum ar fi dispozitivul de fixare a capotei montat in partea superioara sau unitatea de lumini LED de deasupra parbrizului.

POWER & SOUND. OUTSTANDING PERFORMANCE.

Cu toate acestea, modelul special BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION captiveaza nu numai prin aspectul captivant si dotarile exclusive, ci si prin performantele inalte in forma sa cea mai pura. Dupa instalarea a doua turbocompresoare de inalta performanta si a altor modificari, motorul BRABUS 800 cu opt cilindri twin-turbo de patru litri produce o putere maxima de 588 kW / 800 CP (789 CP) la 6.600 rpm.

In acelasi timp, cuplul maxim creste cu 150 Nm (111 lb-ft): Un impresionant 1.000 Nm (737 lb-ft) este disponibil la o turatie redusa de 3.300 rpm. Utilizam exclusiv lubrifianti de inalta tehnologie de la partenerul tehnologic Motul pentru intregul sistem de propulsie. Performantele rutiere ale modelului BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION sunt, in consecinta, superioare pentru un vehicul de acest tip: De la repaus, noul supercar BRABUS sprinteaza pana la o viteza de 100 km/h (62 mph) in doar 4,1 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 240 km/h (150 mph).

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

Performantele superioare sunt completate de o nota de esapament palpitanta: Datorita unui clapet de esapament controlat activ integrat, sistemul de esapament sportiv BRABUS din inox cu doua tevi laterale cromate negre pe fiecare parte a vehiculului ofera o gestionare a sunetului controlata electronic, cu posibilitatea de a alege intre un mod discret „Coming Home” sau un sunet V8 pronuntat sportiv.

WHEELS & CHASSIS. GOLD PLATINUM.

Aripile evazate ale aripilor din modificarea caroseriei creeaza spatiu pentru aliajele forjate BRABUS Monoblock Y „PLATINUM EDITION” de dimensiuni 11Jx23 fata si spate. Aceste jante cu noua spite care se ingusteaza spre marginea exterioara a rotii in forma de „Y” sunt, de asemenea, vopsite in auriu pentru a se potrivi cu denumirea modelului si sunt identificate ca jante forjate de inalta calitate cu o insigna „GOLD PLATINUM” pe flansa exterioara.

Anvelopele de inalta performanta Advan Sport de dimensiuni 305/35 R 23 sunt furnizate de partenerul tehnologic BRABUS: YOKOHAMA.

Insigna „BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION” de pe manerul de pe partea pasagerului nu este singurul lucru care atrage imediat atentia in habitaclu. Designerii de interior ai specialistului in rafinament au creat un interior din piele fina BRABUS deosebit de exclusivist pentru acest supercar. Asortat cu finisajul vopselei, interiorul este dominat de piele neagra, care a fost evidentiata cu etichete BRABUS aurii si cu o serie de elemente precum comenzile, grilele de aerisire, grilele difuzoarelor sau inconjorurile, care prezinta toate glazura aurie.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

Dotarile rafinate ale interiorului demonstreaza, de asemenea, dragostea pentru detalii a atelierului de tapiterie BRABUS: Un exemplu tipic este matlasarea in forma de cochilie de pe suprafetele scaunelor si de pe unele parti ale panourilor usilor. In plus, toate aceste zone tapitate cu piele sunt perforate cu o precizie precisa si, in plus, fascineaza prin tesatura aurie care straluceste prin perforatii si da astfel viata motto-ului BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION.

Contururile din carbon cu etansare lucioasa accentueaza designul sportiv al acestui model special. Alte elemente exclusive BRABUS din interior sunt pedalele din aluminiu si stifturile de blocare a usilor, precum si placutele de protectie din inox cu logo-ul BRABUS retroiluminat.

Designerii de interior BRABUS au inlocuit bancheta de serie din spate cu doua scaune tip „bucket” care ofera numeroase caracteristici de confort, cum ar fi reglajul multicontur, memoria si ventilatia si incalzirea integrata a scaunelor.

Intre cele doua scaune din spate se afla noua consola centrala BRABUS, care a fost dezvoltata special pentru actualul G-Class si, in conformitate cu conceptul BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION, a fost acoperita cu piele neagra si elemente aurii. Aceasta serveste drept cotiera confortabila pentru pasagerii din spate. In plus: In partea superioara a consolei a fost integrat un panou de control tactil BRABUS Touch Control Panel de 4,3 inchi, la indemana.

Acest panou ofera, de asemenea, acces la sistemul COMAND standard al Clasei G. De exemplu, permite reglarea sistemului audio in sus sau in jos sau chiar dezactivarea acestuia din spate. Luminile de lectura si cerul instelat din plafoniera pot fi, de asemenea, controlate cu ajutorul acestuia.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

Un port multimedia USB, de asemenea integrat in partea superioara a consolei, la indemana, permite conectarea unui smartphone sau a unei tablete cu sistemul COMAND si, bineinteles, incarcarea acestora. Doua suporturi pentru pahare racesc sau incalzesc bauturile pasagerilor din spate. O alta caracteristica importanta a consolei este cutia de valori integrata. Acest sertar se deschide electric in fata numai dupa introducerea unui cod pe panoul de control tactil.

NOTIFICARI aferente BRABUS 800

*toate cifrele privind performantele de conducere BRABUS 800 indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinatia anvelope/roti, designul transmisiei si echipamentul aerodinamic al fiecarui vehicul in parte. Detaliile imbunatatirilor de performanta si/sau ale kiturilor de performanta reprezinta valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza conditiilor de testare. Detaliile privind puterea totala a motoarelor din fabrica modificate cu upgrade-uri de performanta si/sau kituri de performanta se bazeaza pe specificatiile producatorului din titlul vehiculului, care la randul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu isi asuma nicio raspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrica care depasesc aceste valori. Sub rezerva unor modificari tehnice fara notificare prealabila.

Cifrele indicate au fost determinate in conformitate cu metoda de masurare prescrisa (Directiva 80/1268/CEE in versiunea in vigoare in prezent). Cifrele nu se refera la un vehicul individual si nu fac parte din oferta, ci sunt destinate exclusiv comparatiei intre diferite modele de vehicule.

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS 800 prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS 800 comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.