BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION

0 – 100 km/h

4,1

SEC

CUPLU

1.000

NM

PUTERE

800

CP

VMAX

240

KM/H

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION

 

Noul BRABUS 800 BLACK & GOLD Edition. Din punct de vedere vizual, noul model special impresionează prin versiunea widebody BRABUS WIDESTAR cu numeroase elemente din carbon și jantele forjate hi-tech BRABUS Monoblock Y „Platinum Edition” de 23 de inch, vopsite în auriu pentru a contrasta cu caroseria neagră a vehiculului.

Această schemă specială de culori continuă în mod consecvent și în designul interiorului exclusivist BRABUS 800 din piele fină cu scaune spate tip „bucket”.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive
BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

EXTERIOR. STRĂLUCITOR. BRABUS 800

 

În conformitate cu numele acestui model special, caroseria modelului BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION este vopsită în negru. În plus, aceasta prezintă etriere de frână aurii și embleme și logo-uri BRABUS aurii, în ton cu interiorul. În plus, aspectul vehiculului este caracterizat de versiunea widebody BRABUS WIDESTAR. Aceasta conferă actualului G-Model un aspect și mai masiv și, în același timp, face ca acest off-roader exclusivist să fie cu zece centimetri (4 inch) mai lat decât mașina de serie.

Pe lângă evazările aripilor, această modificare a caroseriei cuprinde și bandouri speciale în partea din față și din spate, care conferă acestui supercar un design și mai dinamic. Pe acest model de ediție, include, de asemenea, prize de aer de culoare neagră mată la spatele aripilor aripilor față și secțiunile centrale la fel de negre ale fasciei față și spate, care amintesc de o placă de protecție.

De asemenea, fac parte dintr-un BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION și elementele individuale, cum ar fi cei doi montanți aurii din grila radiatorului sau elementele strălucitoare de design naked-carbon, cum ar fi dispozitivul de fixare a capotei montat în partea superioară sau unitatea de lumini LED de deasupra parbrizului.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

POWER & SOUND. OUTSTANDING PERFORMANCE.

 

Cu toate acestea, modelul special BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION captivează nu numai prin aspectul captivant și dotările exclusive, ci și prin performanțele înalte în forma sa cea mai pură. După instalarea a două turbocompresoare de înaltă performanță și a altor modificări, motorul BRABUS 800 cu opt cilindri twin-turbo de patru litri produce o putere maximă de 588 kW / 800 CP (789 CP) la 6.600 rpm.

În același timp, cuplul maxim crește cu 150 Nm (111 lb-ft): Un impresionant 1.000 Nm (737 lb-ft) este disponibil la o turație redusă de 3.300 rpm. Utilizăm exclusiv lubrifianți de înaltă tehnologie de la partenerul tehnologic Motul pentru întregul sistem de propulsie. Performanțele rutiere ale modelului BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION sunt, în consecință, superioare pentru un vehicul de acest tip: De la repaus, noul supercar BRABUS sprintează până la o viteză de 100 km/h (62 mph) în doar 4,1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 240 km/h (150 mph).

Performanțele superioare sunt completate de o notă de eșapament palpitantă: Datorită unui clapet de eșapament controlat activ integrat, sistemul de eșapament sportiv BRABUS din inox cu două țevi laterale cromate negre pe fiecare parte a vehiculului oferă o gestionare a sunetului controlată electronic, cu posibilitatea de a alege între un mod discret „Coming Home” sau un sunet V8 pronunțat sportiv.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

WHEELS & CHASSIS. GOLD PLATINUM.

 

Aripile evazate ale aripilor din modificarea caroseriei creează spațiu pentru aliajele forjate BRABUS Monoblock Y „PLATINUM EDITION” de dimensiuni 11Jx23 față și spate. Aceste jante cu nouă spițe care se îngustează spre marginea exterioară a roții în formă de „Y” sunt, de asemenea, vopsite în auriu pentru a se potrivi cu denumirea modelului și sunt identificate ca jante forjate de înaltă calitate cu o insignă „GOLD PLATINUM” pe flanșa exterioară.

Anvelopele de înaltă performanță Advan Sport de dimensiuni 305/35 R 23 sunt furnizate de partenerul tehnologic BRABUS: YOKOHAMA.

BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive
BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION Project 85 Automotive

Insigna „BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION” de pe mânerul de pe partea pasagerului nu este singurul lucru care atrage imediat atenția în habitaclu. Designerii de interior ai specialistului în rafinament au creat un interior din piele fină BRABUS deosebit de exclusivist pentru acest supercar. Asortat cu finisajul vopselei, interiorul este dominat de piele neagră, care a fost evidențiată cu etichete BRABUS aurii și cu o serie de elemente precum comenzile, grilele de aerisire, grilele difuzoarelor sau înconjorurile, care prezintă toate glazură aurie.

Dotările rafinate ale interiorului demonstrează, de asemenea, dragostea pentru detalii a atelierului de tapițerie BRABUS: Un exemplu tipic este matlasarea în formă de cochilie de pe suprafețele scaunelor și de pe unele părți ale panourilor ușilor. În plus, toate aceste zone tapițate cu piele sunt perforate cu o precizie precisă și, în plus, fascinează prin țesătura aurie care strălucește prin perforații și dă astfel viață motto-ului BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION.

Contururile din carbon cu etanșare lucioasă accentuează designul sportiv al acestui model special. Alte elemente exclusive BRABUS din interior sunt pedalele din aluminiu și știfturile de blocare a ușilor, precum și plăcuțele de protecție din inox cu logo-ul BRABUS retroiluminat.

Designerii de interior BRABUS au înlocuit bancheta de serie din spate cu două scaune tip „bucket” care oferă numeroase caracteristici de confort, cum ar fi reglajul multicontur, memoria și ventilația și încălzirea integrată a scaunelor.

Între cele două scaune din spate se află noua consolă centrală BRABUS, care a fost dezvoltată special pentru actualul G-Class și, în conformitate cu conceptul BRABUS 800 BLACK & GOLD EDITION, a fost acoperită cu piele neagră și elemente aurii. Aceasta servește drept cotieră confortabilă pentru pasagerii din spate. În plus: În partea superioară a consolei a fost integrat un panou de control tactil BRABUS Touch Control Panel de 4,3 inchi, la îndemână.

Acest panou oferă, de asemenea, acces la sistemul COMAND standard al Clasei G. De exemplu, permite reglarea sistemului audio în sus sau în jos sau chiar dezactivarea acestuia din spate. Luminile de lectură și cerul înstelat din plafonieră pot fi, de asemenea, controlate cu ajutorul acestuia.

Un port multimedia USB, de asemenea integrat în partea superioară a consolei, la îndemână, permite conectarea unui smartphone sau a unei tablete cu sistemul COMAND și, bineînțeles, încărcarea acestora. Două suporturi pentru pahare răcesc sau încălzesc băuturile pasagerilor din spate. O altă caracteristică importantă a consolei este cutia de valori integrată. Acest sertar se deschide electric în față numai după introducerea unui cod pe panoul de control tactil.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

BRABUS body package carbon
Elemente bara față, elemente bara spate cu elementBRABUS, evazări ale aripilor față și spate (față cu iluminare LED integrată)
Capota motorului BRABUS în fibră de carbon lucioasă
Accesoriu BRABUS pentru plafon cu lămpi de iluminare cu LED în fibră de carbon lucioasă
Spoiler platfon BRABUS
Capacul roții de rezervă BRABUS din fibră de carbon lucioasă
BRABUS Brand Package Exterior
Inserție BRABUS dublu-B pentru grila frontală
Emblema BRABUS pentru grila radiatorului iluminată
G Class BRABUS Special Equipment
Vopsirea specială BRABUS a diverselor piese din plastic și cromate la exterior
Designul frânelor BRABUS
Cureaua de limitare suplimentară BRABUS pentru ușile din spate cu deschidere de 90°.

PUTERE & SUNET

BRABUS 800 engine upgrade PowerXtra B40S-800
Putere: 588 kW (800 CP)
Serie: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm at 6.600 r/min.
Sistem evacuare sport G Class BRABUS
Sistem de evacuare sport BRABUS cu valve controlate

ROȚI & ȘASIU

Roți G Class BRABUS
BRABUS 23 Monoblock Y Gold Edition Tires size: 305/35 R 23
Sasiu/ Module – G Class BRABUS
Suspensie sport BRABUS

INTERIOR

Interior din piele BRABUS
Fiecare supercar este o producție personalizată și adaptată la preferințele dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă compune configurația personală.
În scopuri ilustrative pentru acest supercar: BRABUS Cape Town Style BRABUS Cape Town Style, interior din piele fină, culoare: Cuoio, cusături și cusături: negru, compus din: 2 scaune față cu tetiere, banchetă spate cu tetiere incluse
BRABUS starry night sky
Pachet accesorii interior G Class BRABUS
Pinii de blocare a ușilor BRABUS
Panouri de intrare BRABUS în tehnologie RGD-LED
Panou de intrare BRABUS ușa portbagajului
Panouri de intrare BRABUS în tehnologie RGD-LED
Pedale aluminiu sport BRABUS
BRABUS Business & Multimedia Equipment
Unitate de acoperiș BRABUS în spate
Vitezometru BRABUS 300 km/h

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS 800
Dimensiunea motorului 3.982 cm3
Putere: 588 kW / 800 CP
Cuplu: 1000* Nm
0-100 km/h: 4,1 s
0-60 mph: 4.1 s
Vmax: 240 km/h / 149 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS 800

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

NOTIFICARI aferente BRABUS 800

*Toate cifrele privind performanțele de conducere BRABUS 800 indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL BRABUS 800

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS 800 prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS 800 comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.