BRABUS Crawler Project 85 Automotive

BRABUS CRAWLER

0-100 km/h

3,4

SEC

CUPLU

1.250

NM

PUTERE

900

CP

VMAX

160

KM/H

BRABUS CRAWLER | O NOUĂ ERĂ A PUTERII OFF-ROAD BRABUS.

BRABUS Crawler introduce o nouă eră a puterii off-road BRABUS. O eră definită de învingători. De către cei care doresc să depășească limitele și să experimenteze noi înălțimi, mult dincolo de calea bătătorită. Fiind primul supercar BRABUS din lume bazat pe propriul șasiu, acest vehicul de aventură extremă reimaginează sensul distracției la volan în esența sa – îmbinând ca niciodată până acum lumile puterii de neoprit și eleganței încrezătoare.

Este apogeul determinării îndrăznețe și al performanțelor pure alimentate de adrenalină pentru a merge oriunde. Un dune racer fără compromisuri, construit special, conceput pentru a cuceri deșertul și a învinge elementele cu caracterul său inconfundabil 100% BRABUS. Producția va fi limitată la 15 unități la nivel mondial.

BRABUS Crawler a fost conceptualizat special pentru acțiuni off-road și, prin urmare, nu este certificat pentru utilizarea pe drumurile publice. Inima sa care bate este motorul BRABUS Rocket 900 V8 de 4,5 litri cu cilindree dublă turbo, cu turbocompresoare special dezvoltate, care produce 900 de cai putere și oferă astfel performanțe incredibile. Noul șasiu ușor al BRABUS Crawler are un cadru din tuburi de oțel de înaltă rezistență în culoarea roșie BRABUS și o caroserie deschisă, cu patru locuri, realizată din fibră de carbon expusă.

În combinație cu o serie de caracteristici de evidențiere a off-road-ului extrem, inclusiv punți portal față și spate, amortizoare cu amortizare și amortizoare reglabile pe înălțime, jante forjate BRABUS Monoblock HD de 20 de inci nou dezvoltate, precum și un design interior unic personalizat – BRABUS Crawler este complet echipat pentru orice aventură. Sunteți pregătiți? Experimentați noi înălțimi. Experimentați BRABUS Crawler.

BRABUS Crawler Project 85 Automotive
BRABUS Crawler Project 85 Automotive

DESIGN ȘI EXTERIOR. MAI EXTREMĂ CA NICIODATĂ.

100% BRABUS – Șasiul exclusivist al noului BRABUS Crawler prezintă un cadru special din tuburi de oțel cu rezistență maximă, în combinație cu o caroserie deschisă cu patru locuri, realizată din fibră de carbon expusă de înaltă calitate. Proiectat pentru a reimagina limbajul nostru de design „Black and Bold”, acest concept inedit oferă un aspect inconfundabil și o stabilitate de nivel superior, indiferent unde vă va duce aventura.

În ton cu puterea neîmblânzită a unui pilot de curse în deșert modern, BRABUS Crawler nu are nici uși, nici ferestre în față, în lateral și în spate. În schimb, un panou de acoperiș din fibră de carbon montat pe celula de siguranță din oțel întărește și mai mult integritatea mașinii și oferă o protecție solară excelentă în drumul tău pe nisipuri. În partea din spate, aripa spate BRABUS caracteristică BRABUS adaugă o notă extrem de sportivă.

BRABUS Crawler Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. CUCERIȚI DEȘERTUL.

Noul BRABUS Crawler BRABUS Crawler oferă cele mai bune performanțe în materie de inginerie și de livrare a puterii, în stilul caracteristic BRABUS. Este adrenalină pură pe patru roți; cel mai tare dune racer capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde, grație motorului BRABUS Rocket 900 V8 biturbo de 4,5 litri și 4,5 litri care produce 662 kW / 900 CP.

Puterea controlată de 1050 Nm de putere fără compromisuri este transmisă instantaneu pe nisipurile deșertului prin intermediul unei transmisii automate cu nouă trepte, care poate fi schimbată automat sau manual – totul după bunul plac al șoferului. Cu o viteză maximă limitată electronic la 160 km/h*, BRABUS Crawler a fost proiectat să exceleze și să revendice deșertul ca fiind al său.

Sistemul de evacuare de înaltă performanță BRABUS, cu ornamente sportive ale țevilor de eșapament negru mat și supape controlate activ, asigură acustica și aspectul potrivit pentru a zbura peste dune, perfecționând în același timp livrarea de putere prin reducerea contrapresiunii de evacuare.

*Din cauza configurației anvelopelor off-road, viteza maximă este limitată la 160 km/h (99mph).

BRABUS Crawler Project 85 Automotive

ROȚI ȘI SUSPENSIE. PERFORMANȚĂ FORJATĂ.

Conceptualizat pentru a rezista chiar și la cele mai extreme aventuri dincolo de cărările bătătorite, noul BRABUS Crawler este echipat cu jante forjate BRABUS Monoblock HD de 20 de inch. Procesele de fabricație de ultimă generație și un finisaj „negru și îndrăzneț” caracteristic asigură un aspect unic, precum și o rezistență maximă.

Montanții extrem de rezistenți din aluminiu BRABUS, dezvoltați special pentru acest model nou, în combinație cu amortizorul complet reglabil, asigură o gardă la sol de 53 de centimetri – complet adaptabilă la orice tip de teren pe care este posibil să îl întâlniți în inima deșertului.

BRABUS Crawler Project 85 Automotive
BRABUS Crawler Project 85 Automotive

INTERIOR. DEPĂȘIȚI LIMITELE.

Experimentați eleganța de nivel superior și fascinația pură ca niciodată. Deși nu seamănă cu niciun alt vehicul din portofoliul nostru, noul BRABUS Crawler împărtășește aceeași experiență de conducere de nivel superior și atenție la detalii ca orice alt supercar tipic BRABUS. Scaunele de curse personalizate, realizate integral din carbon, oferă o susținere perfectă, precum și un confort remarcabil pentru șofer plus până la trei pasageri.

Asortat cu aspectul distinct al cadrului tubular robust, specialiștii noștri în design interior au acoperit fiecare scaun cu Silvertex de un roșu izbitor – o țesătură de înaltă tehnologie adoptată de la gama BRABUS Marine de ambarcațiuni sportive de înaltă performanță. Dincolo de aspectul său inconfundabil, acest material oferă o protecție excepțională împotriva decolorării culorii sale la soare. La fel de excepțională ca această alegere a materialului este și manopera de înaltă calitate, cu cusături precise la milimetru și logo-uri BRABUS brodate pe tetiere.

Pentru a vă asigura că veți deține în permanență controlul asupra aventurii dvs. prin necunoscut, BRABUS Crawler este echipat, de asemenea, cu un sistem de navigație GPS de ultimă generație, amplasat discret în fața scaunului copilotului. În funcție de zona de operare individuală, vă furnizăm, la cerere, material cartografic digital compilat special.

Elementele anodizate în roșu din jurul interiorului, cum ar fi pedalele, suporturile pentru picioare și suporturile pentru unitatea GPS din aluminiu de înaltă calitate, oferă un contrast izbitor. Pentru comunicarea între membrii individuali ai echipajului, BRABUS Crawler dispune de un sistem sofisticat de comunicare în două direcții – care poate fi utilizat cu intercomunicațiile dedicate integrate în cele patru căști de carbon BRABUS incluse sau cu alte căști.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR | BRABUS CRAWLER

Cadru
Cadru tubular BRABUS din oțel de înaltă rezistență
Suporturi de înaltă rezistență pentru punțile portal BRABUS
Punți portal BRABUS față și spate

Caroserie
Caroserie deschisă BRABUS din carbon fără uși
Capotă din carbon BRABUS cu prize de aer și guri de aerisire integrate
Panou de acoperiș din carbon BRABUS
Aripi din fibră de carbon BRABUS cu fuste laterale și trepte laterale
Căptușeli BRABUS pentru pasajele roților din carbon Kevlar rezistent
Atașament de acoperiș din carbon BRABUS cu priză centrală de aer pentru ventilarea scaunelor din spate și două module de iluminare cu LED
spoiler de acoperiș BRABUS din carbon
Panouri de sub caroserie BRABUS realizate din aluminiu și carbon Kevlar rezistent BRABUS
Sigla BRABUS dublu B pentru grila frontală
inscripție BRABUS pentru partea din spate

PUTERE & SUNET | BRABUS CRAWLER

BRABUS ROCKET 900 motor 4.5l V8 Biturbo
Cilindreea: 4.407 cm³
Putere: 662 kW (900 CP) la 6200 rpm
Cuplu motor: 1250 Nm bei 2900 rpm.
(limitat electronic la 1050 Nm)
Extindere a cilindreei la 4,5 litri, compusă din:
Arbore cotit special frezat din masiv și fin echilibrat cu o cursă de 100 mm
8 biele speciale frezate din plin
8 pistoane forjate pentru alezaj de 84 mm și înălțime de compresie adaptată
2 turbocompresoare speciale BRABUS cu un grup compresor mai mare (ø 52 mm) și două grupuri de trunchiuri modificate cu rulmenți axiali întăriți
2 pompe de înaltă presiune pentru combustibil cu debit crescut
Pachet de pompe de supraalimentare cu combustibil
Țeavă descendentă Ø 75 mm
Sistem catalitic metalic de reducere a contrapresiunii cu filtru de particule de înaltă performanță
Sistem de admisie RAM-AIR. Presiune maximă de supraalimentare 1,4 bar
Adaptor BRABUS BoostXtra – Blow Off Ventil BRABUS

Sistem de evacuare
Sistem de evacuare de înaltă performanță BRABUS din oțel inoxidabil cu control al clapetei de evacuare și două țevi de eșapament în design sidepipe pe fiecare parte a vehiculului

Transmisie Force
Tracțiune integrală permanentă cu blocare a diferențialului controlată electronic
Transmisie automată cu 9 trepte, opțional cu schimbare manuală a treptelor de viteză prin intermediul padelelor de schimbare BRABUS RACE de pe volan

Unitate/modul de control
Stand de date BRABUS aplicat special pentru unitatea de comandă a motorului

ROȚI & ȘASIU

Axă față
Șasiu independent, cu brațe duble, arcuri elicoidale din sârmă de oțel de înaltă rezistență
Montanți ai suspensiei față frezați din material masiv
Finisaj de suprafață special anodizat
Disipatoare de căldură integrate pe puntea față și spate, amortizoare reglabile de 4 ori (revenire/compresie – turație mare/ turație mică)Axă spate
Axă rigidă, braț de tracțiune, arc elicoidal din sârmă de oțel de înaltă rezistență
Amortizor de șocuri frezat din material masiv
Finisaj de suprafață special anodizat
Amortizor reglabil în 4 direcții (tensiune/compresie – viteză mare/viteză mică)

Roți
Jante BRABUS Monoblock HD cu conexiune cu 8 găuri, monobloc, forjate, dintr-o singură bucată
culoare: „negru tun”, parțial lustruite
9,5J x 20 H2 ET 58
Anvelope off-road de mare rezistență:
LT40 x 13.50 R20 Maxxis Razr MT 128Q POR

Sistem de frânare
Sistem de frânare cu două circuite, cu discuri de frână din oțel perforate și ventilate intern
Sistem ABS
ESP, comutabil în două trepte (Sport & Off)
Frână de parcare electrică, automată și manuală
Frână față Discuri de frână cu diametrul de 400 mm și etriere fixe
Frână spate Discuri de frână cu diametrul de 370 mm și etriere fixe

INTERIOR

Sistem de comunicații prin Intercom, compus din:
Interfon VHF Offshore
Interfon integrat cu 4 căști
Conexiune cu până la 4 căști de protecție (incluse)
Echipat cu buton PTT și conexiune la un dispozitiv VHF fără fir
Bluetooth integrat disponibilNavigație GPS Off Road constând din:
Ecran de 12″
Caracteristici:
– Hărți rasterizate
– Hărți topografice
– Imagini din satelit
– Navigație din punct în punct
– înregistrarea traseelor
– import și export gpx

Hărțile sunt realizate la cererea clientului pentru domeniul de aplicare corespunzător.
Rezistent la apă IPX7 cu slot pentru card SD închis
Temperatura de funcționare -15°C până la 55°C
Poziționare 10 Hz GPS/GLONASS WAAS/EGNOS/MSAS de 10 Hz

Interior BRABUS
Scaune de curse din carbon cu husă de scaun BRABUS Marine Silvertex.
Centuri de siguranță în patru puncte cu logo-ul BRABUS
Volan din piele/Alcantara cu logo BRABUS
Guri de aerisire BRABUS în plafon pentru scaunele din față și bancheta din spate
Tabloul de bord BRABUS din carbon
BRABUS Design Appointment pentru interior, piese de finisaj în „roșu mat”

DIMENSIUNILE VEHICULULUI | BRABUS CRAWLER

Lungime 4624,00 mm
Lățime 2105,00 mm
Înălțime 2337,00 mm
Greutate la gol 2065 kg
Masa totală 3200 kg
Capacitate rezervor/rezervă 100l / 12l

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS CRAWLER
Dimensiunea motorului 4.407 cm3
Putere: 662 kW / 900 CP
Cuplu: 1250* Nm
0-100 km/h: 3,4 s
0-60 mph: 3,4 s
Vmax: 160 km/h / 99 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS CRAWLER

oraș: 16,7 l/100 km
autostradă: 13,8 l/100km
combinat: 14,5 l/100km
emisii CO2: 345 g/km

 

NOTIFICARI aferente BRABUS CRAWLER

*Toate cifrele privind performanțele de conducere BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%.

BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL | BRABUS CRAWLER

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS CRAWLER prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS CRAWLER comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.