BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY Project 85 Automotive

BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY

0 – 100 km/h

8,1

SEC

CUPLU

1.000

NM

PUTERE

800

CP

VMAX

210

KM/H

BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY – BRABUS INVICTO PERSONALIZAT

Siguranță la cel mai înalt nivel de confort – acesta este BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY. Configurați interiorul și exteriorul, precum și performanțele modelului INVICTO în mod individual cu gama de produse BRABUS în funcție de dorințele dumneavoastră, cu cele mai înalte standarde de design și calitate. BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY combină – aproape invizibil – protecția maximă a clasei VR6 plus ERV cu un design interior elegant la cel mai înalt nivel.

BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY Project 85 Automotive
BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY Project 85 Automotive

CELULĂ DE ADĂPOST INVICTO. FULL METAL JACKET.

Cele mai înalte standarde tehnice au fost, de asemenea, primordiale pentru BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY  atunci când a fost vorba de dezvoltarea noului vehicul blindat bazat pe Mercedes-Benz G-Class. Încă de la început, conceptul balistic general a fost proiectat pentru un efect de protecție maxim, corespunzător nivelului de blindaj din fabrică OEM.

Spre deosebire de alte vehicule blindate retroactiv, componentele sistemului de protecție nu au fost sudate individual în structura caroseriei vehiculului; mai degrabă, inginerii de la BRABUS Automotive au dezvoltat o celulă structurală autonomă, autoportantă și cu șuruburi, așa-numita celulă de adăpost INVICTO, specifica BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY.

Aceasta este introdusă în caroserie în stare dezasamblată și apoi construită. Una dintre caracteristicile structurale ale celulei de adăpost este designul cu zero articulații, ceea ce înseamnă că nu există absolut nicio îngustare la intrare – similar cu un blindaj al vehiculului placat într-o fabrică OEM.

Componentele blindajului sunt montate pe celula de adăpost fără spații libere. Cusăturile de sudură inevitabile, de exemplu pe uși, sunt realizate prin suprapunerea materialelor și așa-numitele labirinturi. Designul cadrului superior al parbrizului este, de asemenea, inovator.

Abia după ce elementele individuale ale celulei de adăpost și-au dovedit efectul de protecție, întreaga celulă a fost testată în vehicul. Fiecare pereche de materiale și fiecare îmbinare cu șuruburi a fost testată prin împușcare din mai multe unghiuri și la viteze ale proiectilelor care depășesc cu mult viteza standard a calibrului împotriva căruia este protejată.

BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. PERFORMANȚĂ REMARCABILĂ.

Performanță maximă pentru BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY cu kitul de performanță B40S-800. Fiecare kit este format din două turbocompresoare speciale BRABUS cu unitate de compresor mai mare (ø 52 mm) și ansambluri de miez modificate cu rulmenți axiali întăriți. Creșterea performanțelor este completată de modulul de control BRABUS PowerXtra pentru unitatea de control a motorului.

Pe lângă o creștere a cuplului maxim de la 850 Nm la 1.000 Nm, puterea nominală sare cu 158 kW/215 CP de la 430 kW/585 CP la 588 kW/800 CP. Unitatea de control plug-and-play este adaptată la sistemul electronic de producție.

Sursa de putere V8 twin-turbo de 4,0 litri cu specificația BRABUS 800 PowerXtra + oferă o putere de 588 kW / 800 CP (789 CP) și un cuplu de 1.000 Nm (737 lb-ft). Viteza maximă este limitată electronic la 210 km/h (130 mph).

BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. GREUTATE MARE – BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY

Greutatea suplimentară a întregului vehicul datorată blindajului este relativ scăzută, de aproximativ 1.000 de kilograme, dar capacitatea portantă a șasiului trebuie modificată pentru a îndeplini cerințele ridicate ale BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY  în ceea ce privește dinamica de conducere și durata de viață.

Ajustările necesare acoperă întreaga construcție a punții față și spate a vehiculului. Întreaga suspensie a roților, de exemplu, a fost înlocuită cu o nouă dezvoltare proprie, în timp ce consolidările cadrului din jurul grinzilor longitudinale și a cupolei arcurilor sporesc rezistența structurii originale a vehiculului.

Verificarea obligatorie a noii construcții a inclus simulări cu ajutorul metodei elementelor finite (FEM), analize ale componentelor, curse de anduranță staționare și teste rutiere. Datorită acestui proces stabilit de catre BRABUS Automotive, cerința de durată de viață extremă poate fi asigurată în conformitate cu cerințele OEM, chiar și cu materiale supuse la cele mai mari solicitări.

Pentru a asigura un grad ridicat de dinamică de conducere, Brabus Automotive echipează șasiul cu arcuri, stabilizatoare și amortizoare întărite. Amortizoarele șasiului activ au acum un diametru al țevii de 60 în loc de 50 mm, cum era până acum.

Un sistem de frânare modificat, cu discuri de frână de 402 mm și etrier de frână cu șase pistoane în față și discuri de frână de 380 mm și etrier cu patru pistoane în spate, asigură o decelerare adecvată, chiar și cu sarcina suplimentară maximă. Jantele cu o capacitate portantă crescută și un sistem special de rulare pe plat dezvoltat de Brabus Automotive completează ajustările șasiului vehiculului.

BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY Project 85 Automotive
BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERE INDIVIDUALE REALIZATE MANUAL.

BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY – aproape invizibil – combină protecția maximă cu un interior elegant și luxos. Interiorul BRABUS realizat la comandă este haute couture individuală pentru visele automobilistice: fie că este clasic-modern, extravagant-sportiv sau foarte inventiv – INVICTO LUXURY prezintă un design elegant la cel mai înalt nivel. Confecționat la comandă, puteți alege dintre esențe luxoase de lemn prețios, fibre de carbon și piele fină BRABUS moale ca o mănușă, în 3.500 de culori.

Cea mai bună măiestrie BRABUS, cea mai mare precizie și cele mai bune materiale au stabilit întotdeauna standarde și fac ca INVICTO-ul dumneavoastră să fie unic. Nu renunțați la confort pentru siguranța personală, ba dimpotrivă: celula de adăpost BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY este ascunsă aproape invizibil printre diferitele variante de interior.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

ARMATURĂ BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY:

Celula de adăpost INVICTO formată din:
Plăci de oțel pentru armură formate la cald
Elemente de protecție imprimate 3D
Structuri din țesături, structuri din fibre, materiale compozite ceramice și metalice
Materiale compozite complete de geamuri antiglonț

Ansambluri individuale cu protecție împotriva exploziilor ERV (Explosion Resistant Vehicle)
Siguranță maximă pe nivelul ERV VR6 Plus
Testarea balistică a împerecherii de materiale foarte simple și a conexiunii cu șuruburi
Cerință de durabilitate extremă de lungă durată de viață în timp ce se utilizează materiale grele

INDIVIDUALIZARE

Interior personalizat și realizat manual în cea mai fină piele sau Alcantara
Sisteme de iluminare și de semnalizare
Lumini auxiliare de acoperiș
Sistem de stingere a incendiilor
Pachet IR care include un dispozitiv de vedere pe timp de noapte
Sistem de aer proaspăt cu filtru ABC
Trapă de evacuare pe acoperiș

 

ROȚI & ȘASIU

Arcuri, stabilizatoare și amortizoare întărite cu diametrul extins la 60 mm
Sistem de frânare modificat
Față: etrier de frână cu șase pistoane și discuri de frână de 402 mm
Spate: etrier de frână cu patru pistoane cu discuri de frână de 380 mm
Roți Invicto cu o capacitate portantă mai mare
Sistem Brabus de rulare pe plat pentru automobile

PERFORMANCE UPGRADE BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY

PowerXtra (Powerboost)
Kit de performanță BRABUS PowerXtra B40S – 800 format din:
2 turbocompresoare speciale BRABUS cu unitate de compresor mai mare cu Ø 52 mm
2 grupuri de cascote modificate cu rulmenți axiali întăriți
unitate de control electronic al motorului BRABUS PowerXtra
Putere: 588 kW ( 800 CP ) – serie: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm la 6.600 rpm. (limitat electronic)

Sistem de evacuare
Sistem de evacuare sport BRABUS cu supapă controlată

a

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY
Dimensiunea motorului 3.982 cm3
Putere: 588 kW / 800 CP
Cuplu: 1000* Nm
0-100 km/h: 8,1 s
0-60 mph: 8.1 s
Vmax: 210 km/h / 130 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY

oraș: 27,6 l/100 km
autostradă: 18,6 l/100km
combinat: 23,3 l/100km
emisii CO2: 491 g/km

 

NOTIFICARI aferente BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY

*Toate cifrele privind performanțele de conducere G Class BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENTA SI ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY

oraș: 27,6 l/100 km
autostradă: 18,6 l/100km
combinat: 23,3 l/100km
emisii CO2: 491 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS G Wagon INVICTO LUXURY comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.