BRABUS G63 800 BLACK OPS Project 85 Automotive

BRABUS G63 800 „BLACK OPS”

0 – 100 km/h

4,1

SEC

CUPLU

1.000

NM

PUTERE

800

CP

VMAX

240

KM/H

BRABUS G63 800 „BLACK OPS” – EDIȚIE LIMITATĂ „1 DIN 10”

BRABUS G63 800 „BLACK OPS” își sărbătorește debutul pe insula Sylt din Marea Nordului, în cadrul BRABUS VIP SUMMER TOUR 2019. Baza pentru off-roaderul exclusivist de înaltă performanță, care este construit într-o ediție strict limitată de doar zece vehicule, este actualul Mercedes-AMG G 63.

Echipat cu spectaculosul widebody BRABUS WIDESTAR și cu jantele forjate hi-tech BRABUS „Platinum Edition” de 23 de inch, acesta nu se distinge doar prin combinația sa de culori speciale, ci și în ceea ce privește designul interiorului exclusivist din piele fină BRABUS.

BRABUS G63 800 BLACK OPS Project 85 Automotive
BRABUS G63 800 BLACK OPS Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. PERFORMANȚĂ REMARCABILĂ.

Cu toate acestea, modelul special BRABUS 800 „BLACK OPS” captivează nu numai prin aspectul său captivant și dotările exclusive, ci și prin performanțele înalte în forma sa cea mai pură.

Motorul BRABUS G63 800 „BLACK OPS” de patru litri twin-turbo cu opt cilindri BRABUS 800 cu două turbocompresoare de înaltă performanță produce o putere maximă de 588 kW / 800 CP (789 CP) la 6.600 rpm. În același timp, cuplul maxim crește cu 150 Nm (111 lb-ft): Motorul pune la bătaie un impresionant 1.000 Nm (737 lb-ft) la o turație redusă de 3.600 rpm. BRABUS utilizează lubrifianți de înaltă tehnologie de la partenerul tehnologic MOTUL pentru întregul sistem de propulsie.

Performanțele BRABUS 800 „BLACK OPS” pe șosea sunt, în consecință, remarcabile: Supercarul BRABUS sprintează de la repaus la 100 km/h în doar 4,1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 240 km/h. O notă de eșapament palpitantă însoțește performanțele superioare.

Evacuarea sport BRABUS G63 din inox, care pe modelul special atrage de asemenea privirile cu cele două capete de eșapament cromate negre care ies de o parte și de alta a vehiculului, oferă o gestionare electronică a sunetului datorită clapetei sale integrate controlate activ. Acesta oferă posibilitatea de a alege între modul subtil „Coming Home” și un sunet V8 hotărât sportiv.

BRABUS G63 800 BLACK OPS Project 85 Automotive

EXTERIOR. ASPECT CU CARISMĂ.

Asortată cu numele său, caroseria modelului BRABUS G63 800 „BLACK OPS” prezentat pe Insula Sylt are un finisaj de vopsea lucioasă complet neagră. În plus, aspectul vehiculului este caracterizat de widebody-ul BRABUS WIDESTAR, care nu numai că conferă actualului G-Model un aspect spectaculos, dar adaugă și zece centimetri (4 in) în lățime acestui off-roader exclusivist.

În afară de evazările aripilor, această modificare a caroseriei cuprinde și noi bandouri în față și în spate, care conferă modelului special un design și mai dinamic. Acest lucru include, de asemenea, elemente individuale, cum ar fi cei doi montanți roșii din grila radiatorului sau elementele de design precum scobitura capotei sau unitatea de iluminare cu LED-uri de deasupra parbrizului, care prezintă toate un finisaj lucios de tip naked-carbon.

BRABUS G63 800 BLACK OPS Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. DESIGNUL ÎNTÂLNEȘTE TEHNOLOGIA DE VÂRF.

Aripile evazate ale aripilor acestei modificări de caroserie creează spațiu pentru jantele forjate BRABUS Monoblock F „BLACK PLATINUM Special Edition” de 11Jx23 de dimensiuni uriașe. Aceste jante cu spițe încrucișate sunt, de asemenea, vopsite în negru lucios pentru a se potrivi cu numele lor și sunt prevăzute cu o emblemă „BLACK PLATINUM” pe flanșa exterioară.

Anvelopele de înaltă performanță cu dimensiunea 305/35 R 23 sunt furnizate de partenerii tehnologici BRABUS CONTINENTAL, PIRELLI sau YOKOHAMA.

BRABUS G63 800 BLACK OPS Project 85 Automotive
BRABUS G63 800 BLACK OPS Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERE INDIVIDUALE REALIZATE MANUAL.

Habitaclul poate fi, desigur, de asemenea, personalizat pentru a se potrivi preferințelor personale ale proprietarului vehiculului. Același lucru este valabil și pentru numeroasele variante de inserții din lemn nobil și carbon, care pot fi, de asemenea, fabricate într-o multitudine de culori și modele diferite. Unul dintre primele lucruri care atrag atenția în habitaclu este insigna „BRABUS G63 800 BLACK OPS 1 of 10” de pe mânerul de prindere pentru pasagerul din față.

În plus, designerii de interior ai specialistului în rafinament au creat un interior din piele fină BRABUS deosebit de exclusivist pentru acest model în ediție limitată. Pentru a crea un contrast subtil cu pielea exterioară neagră, interiorul este dominat de piele de culoare gri închis combinată cu elemente negre, precum și cu cusături de acoperire și conducte de culoare roșie. Cu toate acestea, interiorul demonstrează, de asemenea, marea dragoste pentru detalii care caracterizează munca atelierului de tapițerie BRABUS: Aceasta include logo-urile BRABUS în relief pe benzile orizontale negre ale scaunelor, precum și pe secțiunile centrale ale scaunelor, care prezintă perforații aplicate cu o precizie de vârf.

În concert cu suportul roșu de dedesubt, acestea reprezintă un alt punct de atracție în interior. Alte elemente exclusive BRABUS G63 din interior sunt pedalele din aluminiu și știfturile de blocare a ușilor, precum și plăcuțele de protecție din inox cu logo-ul BRABUS G63 retroiluminat. Plăcuțele frontale din carbon nud realizate la comandă preiau structura componentelor caroseriei din carbon din habitaclu.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

BRABUS G63 WIDESTAR compus din:
Fusta frontală BRABUS cu element de subcarosare de design, fustă spate BRABUS cu element de design pentru subcarosare, evazări ale aripilor față și spate BRABUS (față cu iluminare LED integrată)

Caroserie cu pachet de carbon BRABUS G63 800 „BLACK OPS”
Atașament capotă BRABUS Fibră de carbon lucioasă
Atașament de carbon BRABUS pentru acoperiș
Capacul roții de rezervă BRABUS Fibra de carbon lucioasă

Pachet de marcă BRABUS G63 Exterior
Inserție BRABUS dublu-B pentru grila frontală
Grila radiatorului BRABUS Logo, iluminat

Echipament special BRABUS G63 800 „BLACK OPS”
Vopsire specială BRABUS pentru toate elementele exterioare Piese cromate și din plastic, inclusiv bare de rulare
Designul frânelor BRABUS
BRABUS Easy entry curea de limitare suplimentară pentru ușile din spate deschidere de 90° BRABUS Easy entry

 

PUTERE & SUNET

Actualizare soft motor BRABUS PowerXtra B40S-800
Putere BRABUS: 588 kW (800 CP)
Putere serie: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm la 6.600 r/min.

Sistem de evacuare
Sistem de evacuare sport BRABUS cu supapă controlată BRABUS
BRABUS Start-Stop Memory

 

ROȚI & ȘASIU

Roți – BRABUS G63 800 „BLACK OPS”
BRABUS Monoblock F „Black Platinum” 23″ BRABUS Monoblock F „Black Platinum” 23″
Dimensiunea anvelopelor: 305/35 ZR 23

INTERIOR

Interior din piele BRABUS G63 800 BLACK OPS

Interior din piele BRABUS
Fiecare supercar este o producție personalizată și adaptată la preferințele dumneavoastră.
culoari: negru/antracit cu cusături roșii pentru 2 scaune față cu tetiere, banchetă spate incl. tetiere

Pachet interior BRABUS Accesorii
Pini de blocare a ușilor BRABUS
Set de panouri de intrare BRABUS cu tehnologie RGB-LED
Panou de intrare BRABUS pentru ușa din spate
Plăcuțe de aluminiu pentru pedale BRABUS
Echipament business și multimedia BRABUS
Indicator de viteză BRABUS 300 km/h

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS G63 800 BLACK OPS
Dimensiunea motorului 3.982 cm3
Putere: 588 kW / 800 CP
Cuplu: 1000* Nm
0-100 km/h: 4,1 s
0-60 mph: 4.1 s
Vmax: 240 km/h / 149 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS G63 800 BLACK OPS

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

NOTIFICARI aferente BRABUS G63 800 BLACK OPS

*Toate cifrele privind performanțele de conducere G Class BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS G63 800 BLACK OPS prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS G63 800 BLACK OPS comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.