Str. Acordului nr. 6, Sector 1, Bucuresti | 012962

BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK

 

NEGRU ESTE NOUL NEGRU. BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK.

E timpul sa mergem pe intuneric – Odata cu premiera mondiala a noului BRABUS 800 Adventure XLP Superblack, ducem unul dintre cele mai mari programe de produse off-road inapoi la origini. Acest pick-up exceptional bazat pe Mercedes-AMG G63 este definitia distractiei nelimitate la volan si se lanseaza direct in actiune cu un design exclusivist, semnat BRABUS, complet negru. Modelul BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK este baza unei noi serii de design monocrom exceptionale.

BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK Project 85 Automotive

Este intruchiparea moderna a determinarii si a puterii, oferind capacitati off-road maxime si luxul personalizat Masterpiece. Este un companion indispensabil pentru cei care cauta aventura; cea mai buna Pickup pentru a merge oriunde, subliniata de cele mai bune performante, stil si lux increzator pe orice teren, in orice moment.

Acest vehicul de aventura complet echipat este caracterizat de o serie de caracteristici unice, inclusiv punti portal fata si spate, un troliu cu cablu de mare rezistenta incorporat in partea frontala, un suport exceptional pentru roata de rezerva si o configuratie de portbagaj pe acoperis, precum si un set de jante forjate Monoblock HD de 22 de inci pentru a stapani cu stil orice provocare dincolo de drumurile batatorite.

O schema exclusiva de vopsea Obsidian Black Metallic accentueaza designul exterior BRABUS WIDESTAR caracteristic, in combinatie cu o serie de completari noi, inclusiv un sistem de evacuare sport de inalta performanta, cu ornamente sportive ale tevilor de esapament complet din carbon si lumina de ambianta integrata la lansare, care asigura o acustica adecvata peste tot.

Motorul sau omonim de 588 kW / 800 CP este produs gratie unui motor V8 de 4 litri cu doua turbocompresoare twin-turbo nou dezvoltate. La interior, XLP Superblack este completat de un interior Masterpiece personalizat, in negru, cu matlasare speciala in forma de diamant de scoica si modelul de marca „Heritage”, care aduce un omagiu anului de infiintare si, odata cu acesta, celor peste 40 de ani de BRABUS, cu siglele „77” in relief. Sunteti pregatiti? La volanul noului BRABUS 800 Adventure XLP Superblack, urmatoarea aventura este intotdeauna la indemana ta.

DESIGN SI EXTERIOR. SUPERBLACK.

Indraznet. Negru. Brabusit. – Caracterul inconfundabil al noului BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK este definit de designul sau exterior WIDESTAR unic; acum restilizat exclusiv cu o vopsea clasica BRABUS Signature in negru obsidian metalizat pentru un aspect deosebit de sportiv, subliniat de o atentie exceptionala la detalii.

BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK Project 85 Automotive

Elementele din fibra de carbon implementate in jurul sasiului innegrit accentueaza trasaturile indraznete ale pick-up-ului, inclusiv noile ornamente ale tevilor de esapament din carbon cu lumina de ambianta de lansare integrata. Caracteristicile recurente din linia de produse Adventure XLP, cum ar fi un troliu frontal de mare putere si configuratiile nou acoperite ale rotii de rezerva si portbagajului de acoperis, care extind capacitatile off-road ale modelului BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK, fac din fiecare tura o experienta de neuitat.

PUTERE SI SUNET. PREGATIT PENTRU AVENTURA.

Noul BRABUS 800 Adventure XLP Superblack BRABUS 800 Adventure XLP Superblack ofera cele mai bune performante in materie de inginerie de performanta si livrare de putere atat pe sosea, cat si in afara ei. Este intensitate pe patru roti; un supercar cu un compartiment de incarcare capabil sa accelereze de la 0 – 100 km/h in doar 4,8 secunde, gratie configuratiei motorului V8 twin-turbo de 4 litri care produce 588 kW / 800 CP.

Cei 1.000 Nm de putere necrutatoare sunt transmise instantaneu pe orice teren prin intermediul unei transmisii automate cu noua trepte, care poate fi schimbata automat sau manual – totul dupa bunul plac al soferului. Cu o viteza maxima limitata electronic la 210 km/h, BRABUS 800 XLP Adventure Superblack se numara printre cele mai rapide pick-up-uri din lume.

BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK Project 85 Automotive

Noul sistem de evacuare de inalta performanta BRABUS din otel inoxidabil, dezvoltat recent, cu ornamente de evacuare complet din carbon, supape controlate activ si lumina de ambianta de lansare integrata, ofera acustica si aspectul potrivit, perfectionand in acelasi timp livrarea de putere prin reducerea contrapresiunii de evacuare. Gestionarea activa a sunetului permite soferului sa treaca de la un sunet V8 extrem de gutural in modul „Sport” la o soapta subtila in modul „Coming Home” prin simpla apasare a unui buton.

ROTI SI SASIU. DEPASITI LIMITELE.

La fel ca modelele sale predecesoare, noul BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK este echipat cu jante forjate BRABUS Monoblock HD de 22 de inch, concepute pentru o utilizare off-road maxima in conditii grele. Procesele de fabricatie de ultima generatie, precum si finisajul negru asortat sporesc aspectul uimitor si unic al pick-up-ului, intarit de rezistenta maxima, precum si de durabilitatea maxima.

BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK Project 85 Automotive

Modulul de suspensie BRABUS Ride Control, in combinatie cu configuratia caracteristica a puntii portante fata si spate, asigura o experienta de condus de neegalat, complet reglabila, indiferent de destinatie.

INTERIOR. CAPODOPERA DE PATRIMONIU.

Stapaneste noaptea – Specialistii nostri in design interior au dezvoltat un interior BRABUS Masterpiece personalizat, realizat complet manual, special pentru acest model nou, pentru a se potrivi cu aspectul sau inconfundabil BRABUS. Rafinat pana la cel mai mic detaliu, designul luxos din piele de culoare neagra impresioneaza prin finisajul sau imaculat, completat de matlasarea speciala BRABUS cu diamante de scoica si de perforatiile aplicate cu o precizie precisa in jurul intregului habitaclu, inclusiv scaunele, elementele de finisare si suporturile pentru picioare, de asemenea tapitate cu cea mai fina piele.

Ca un omagiu suplimentar, multe elemente de interior ale acestei editii speciale au fost finisate cu modelul marcii „Heritage”, care aduce un omagiu anului de infiintare si, prin urmare, celor peste 40 de ani de BRABUS, cu siglele „77” in relief. Experimentati apogeul luxului increzator; acest design interior exceptional ofera o atentie inegalabila la detalii. Elementele din fibra de carbon de pe volan, tabloul de bord, consola centrala si panourile usilor completeaza flerul unic al Superblack in combinatie cu componente elegante din aluminiu, cum ar fi pedalele, stifturile de blocare a usilor, precum si padelele ergonomice BRABUS Race.

BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK Project 85 Automotive

Integrat in consola centrala, un ceas analogic cu design Panerai Luminor subliniaza senzatia de nivel superior a pick-up-ului. In plus, peste 206 elemente individuale ale habitaclului, inclusiv panouri de finisare, manere, intrerupatoare, capace de difuzoare si guri de aerisire au in comun un finisaj imaculat Shadow Chrome. Aventura va asteapta; cu noul BRABUS 800 Adventure XLP Superblack, nicio calatorie nu este prea ambitioasa, niciun munte nu este prea abrupt si nicio provocare nu este imposibila.

NOTIFICARI aferente BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK

*Toate cifrele privind performantele de conducere BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinatia anvelope/roti, designul transmisiei si echipamentul aerodinamic al fiecarui vehicul in parte. Detaliile imbunatatirilor de performanta si/sau ale kiturilor de performanta reprezinta valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza conditiilor de testare. Detaliile privind puterea totala a motoarelor din fabrica modificate cu upgrade-uri de performanta si/sau kituri de performanta se bazeaza pe specificatiile producatorului din titlul vehiculului, care la randul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu isi asuma nicio raspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrica care depasesc aceste valori. Sub rezerva unor modificari tehnice fara notificare prealabila.

Cifrele indicate au fost determinate in conformitate cu metoda de masurare prescrisa (Directiva 80/1268/CEE in versiunea in vigoare in prezent). Cifrele nu se refera la un vehicul individual si nu fac parte din oferta, ci sunt destinate exclusiv comparatiei intre diferite modele de vehicule.

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.