BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

0 – 100 km/h

4,8

SEC

CUPLU

1.000

NM

PUTERE

800

CP

VMAX

210

KM/H

SERIA DE DESIGN MONOCROM PARTEA A II-A – BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

Strălucește alb ca un diamant – Noul BRABUS G800 XLP SUPERWHITE este un lux pur de înaltă clasă. Este noua față a rafinamentului modern. Un diamant strălucitor care impresionează prin caracterul său inconfundabil de semnătură albă și oferă tot ce este mai bun în materie de eleganță și performanță încrezătoare.

Acest unicat Go-Anywhere-Pickup combină lumile luxului de capodoperă personalizată și puterea de neoprit pe toate tipurile de teren în mod tipic BRABUS – complet echipat cu tot ce are mai bun de oferit programul de produse BRABUS XLP.

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE este al doilea supercar extrem de exclusivist din seria BRABUS Monochrome Design-Series: Noul nostru portofoliu de vehicule acromatice de semnătură, inspirate de peste patru decenii de înaltă performanță BRABUS. Întotdeauna în centrul atenției: BRABUS G800 XLP SUPERWHITE.

Acest pick-up de aventură de nivel următor este caracterizat de o serie de caracteristici unice, inclusiv punți portal față și spate, un troliu cu cablu pentru sarcini grele încorporat în partea frontală și configurația portbagajului de acoperiș, precum și un set de jante forjate Monoblock HD de 22 de inci pentru a stăpâni cu stil orice provocare dincolo de drumurile bătătorite. O schemă exclusivă de vopsea „Diamond White Pearl” accentuează designul exterior BRABUS WIDESTAR caracteristic, în combinație cu o serie de adăugiri noi, inclusiv un sistem de evacuare sport de înaltă performanță cu ornamente sportive ale țevilor de eșapament complet din carbon și o lumină de ambianță de lansare integrată, care asigură o acustică adecvată peste tot.

Motorul său omonim de 588 kW / 800 CP este produs grație unui motor V8 de 4,0 litri cu turbocompresoare duble nou dezvoltate. La interior, BRABUS G800 XLP SUPERWHITE este completat de un interior personalizat, „White Heat” Masterpiece, cu matlasare specială „Double Cube” și modelul mărcii „Heritage”, care aduce un omagiu anului de înființare – 1977, cu siglele „77” în relief.

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive
BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive

DESIGN ȘI EXTERIOR. ELEGANȚĂ PENTRU A MERGE ORIUNDE.

Caracterul inconfundabil al noului BRABUS G800 XLP SUPERWHITE este definit de designul său exterior WIDESTAR unic; acum restilizat în exclusivitate cu o vopsea monocromă BRABUS Signature în culoarea „Diamond White Pearl” pentru un aspect deosebit de elegant, subliniat de o atenție excepțională la detalii.

Elementele din fibră de carbon implementate în jurul șasiului alb și îndrăzneț accentuează trăsăturile pick-up-ului, inclusiv noile ornamente din carbon ale țevilor de eșapament cu lumină de ambianță de lansare integrată. Caracteristicile recurente din linia de produse Adventure XLP, cum ar fi un troliu frontal de mare putere și configurațiile nou acoperite ale roții de rezervă și portbagajului de acoperiș, care extind capacitățile off-road ale modelului BRABUS G800 XLP SUPERWHITE, fac din fiecare tură o experiență de neuitat.

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. PERFORMANȚĂ DE NEOPRIT PE TOATE TIPURILE DE TEREN.

Noul BRABUS G800 XLP SUPERWHITE oferă cele mai bune performanțe în materie de inginerie de performanță și livrare de putere atât pe șosea, cât și în afara ei. Este intensitate pe patru roți; un supercar cu un compartiment de încărcare capabil să accelereze de la 0 – 100 km/h în doar 4,8 secunde, grație configurației motorului V8 twin-turbo de 4 litri care produce 588 kW / 800 CP.

Cei 1.000 Nm de putere necruțătoare sunt transmise instantaneu pe orice teren prin intermediul unei transmisii automate cu nouă trepte, care poate fi schimbată automat sau manual – totul după bunul plac al șoferului. Cu o viteză maximă limitată electronic de 210 km/h, BRABUS G800 XLP SUPERWHITE se numără printre cele mai rapide pick-up-uri din lume.

Noul sistem de evacuare de înaltă performanță BRABUS din oțel inoxidabil, dezvoltat recent, cu ornamente ale țevii de eșapament complet din carbon, supape controlate activ și lumină de ambianță de lansare integrată, oferă acustica și aspectul potrivit, perfecționând în același timp livrarea de putere prin reducerea contrapresiunii de evacuare. Gestionarea activă a sunetului permite șoferului să treacă de la un sunet V8 extrem de gutural în modul „Sport” la o șoaptă subtilă în modul „Coming Home” prin simpla apăsare a unui buton.

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. FORJAT PENTRU AVENTURĂ.

La fel ca modelele sale predecesoare, noul BRABUS G800 XLP SUPERWHITE este echipat cu jante forjate BRABUS Monoblock HD de 22 de inch, concepute pentru o utilizare off-road maximă în condiții grele. Procesele de fabricație de ultimă generație, precum și un finisaj „Signature Black” sporesc aspectul uimitor și unic al pick-up-ului, întărit de rezistența maximă, precum și de durabilitatea. Suspensia BRABUS Ride Control, în combinație cu configurația emblematică a punții portante față și spate, asigură o experiență de condus de neegalat, complet reglabilă, indiferent de destinație.

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive
BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive

INTERIOR. LUX MONOCROM. BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

Moștenirea reimaginată – Specialiștii noștri în design interior au dezvoltat un interior BRABUS Masterpiece personalizat pentru BRABUS G800 XLP SUPERWHITE, realizat complet manual, special pentru acest model nou, pentru a se potrivi cu aspectul său inconfundabil BRABUS.

Rafinat până la cel mai mic detaliu, designul luxos din piele „White Heat” impresionează prin finisajul său imaculat, completat de matlasarea specială BRABUS „Double Cube” și de perforațiile aplicate cu o precizie precisă în jurul întregului habitaclu, inclusiv pe scaune, elementele de finisare și spațiile pentru picioare, de asemenea tapițate cu cea mai fină piele.

Ca un alt omagiu, multe elemente de interior ale acestei ediții speciale au fost finisate cu modelul mărcii „Heritage”, care aduce un omagiu anului de înființare și, prin urmare, celor peste patru decenii de BRABUS, cu siglele „77” în relief. Experimentați apogeul eleganței încrezătoare; acest design interior excepțional oferă o atenție inegalabilă la detalii.

Elementele din fibră de carbon de pe volan, tabloul de bord, consola centrală și panourile ușilor completează flerul unic al Superwhite-ului în combinație cu componente elegante din aluminiu, cum ar fi pedalele, știfturile de blocare a ușilor, precum și padelele ergonomice BRABUS Race. Integrat în consola centrală, un ceas analogic cu design Panerai Luminor subliniază senzația de nivel superior a pick-up-ului.

Peste 206 elemente individuale ale habitaclului, inclusiv panouri de finisare, mânere, întrerupătoare, capace de difuzoare și guri de aerisire, au în comun un finisaj alb imaculat.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

Vopsirea completă a vehiculului BRABUS în „ROCKET silver mat”
Conversie BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Pickup:
Conversia caroseriei
Extinderea cadrului (+500 mm) și întărire
Zona de încărcare a pick-up-ului cu pereți laterali din carbon (+205 mm de supraînălțare)
Punți portal pentru punțile față și spate
Bară antiruliu – negru
Protecție antiderapantă a motorului, a cutiei de viteze și a rezervorului
BRABUS WIDESTAR cu piese decorative suplimentare din carbon și extensii suplimentare ale aripilor din carbon

Îmbunătățiri BRABUS G800 XLP SUPERWHITE:
Pachet „troliu cu cablu” – troliu electric (forță de tracțiune: 4,5t) cu telecomandă și 30m de cablu Spydura-sintetic – Instalare într-o fustă față special realizată și întărită
Pachet „suport de acoperiș”
– portbagaj de acoperiș cu înveliș din aluminiu (acoperit în negru)
Pachet „deflector de vânt” incl. „pachet de lumini” – Deflector de vânt din carbon cu 4 lămpi de procesare

Finisaje BRABUS Carbon – BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Inserții ale fustei față BRABUS Carbon mat BRABUS
Atașament capotă BRABUS Carbon mat
Rama grilajului radiatorului BRABUS Carbon mat
Garnitura hayonului BRABUS Carbon mat
Protecție antiderapantă BRABUS Carbon mat (față și spate)

Pachet de marcă BRABUS Exterior – BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Dublu-B BRABUS pentru grila frontală
Emblemă BRABUS pentru capotă
Logotip BRABUS iluminat pentru grila față
Emblemă BRABUS pentru portbagaj
Logotip BRABUS pe capacul portbagajului

Echipamente speciale BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Scări de rulare electrice BRABUS – versiune lungă
Mânere exterioare ale ușilor BRABUS cu logo BRABUS
Podeaua BRABUS Softteak pe suprafața de încărcare

PUTERE & SUNET

Actualizare soft motor BRABUS PowerXtra B40S-800
Sistem de evacuare BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Sistem de evacuare sport BRABUS cu supapă controlată PowerXtra (Powerboost)
Kit de performanță BRABUS PowerXtra B40S – 800 format din:
2 turbocompresoare speciale BRABUS cu unitate de compresor mai mare de Ø 52 mm
2 grupuri de cascote modificate cu rulmenți axiali întăriți
Unitate de control electronic al motorului BRABUS PowerXtraPutere:BRABUS: 588 kW (800 CP)
Stock: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm la 6.600 rpm. (limitat electronic)
BRABUS BoostXtra
Adaptor pentru supapa de suflare BRABUS BoostXtra

ROȚI & ȘASIU

Roți | BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Jante BRABUS Monoblock HD
9,5x22H2 ET 58, dintr-o singură bucată, forjate, negru gunmetal, parțial lustruite
Anvelope 325/55 R22 Pirelli Scorpion ATR 116H M&S
Șasiu
Suspensie BRABUS RIDE CONTROL

INTERIOR

Interior din piele fină BRABUS | BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Culoare: „Burned Oak” cu matlasare specială „Rising Diamond” și inserție în „negru”
Covorașe de podea cu 5 pliuri din piele matlasată
Numire de design BRABUS pentru piesele interioare cu decor cromat, asortate cu pielea maro închis
Pachet de accesorii pentru interior BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Panouri de intrare BRABUS din carbon cu tehnologie RGD-LED BRABUS
Padele de schimbare a vitezelor BRABUS
Pinii de blocare a ușilor BRABUS din aluminiu
Plăcuțe de pedală BRABUS din aluminiu
BRABUS easy entry (balama ușii cu un unghi de deschidere a ușii spate de 90 °)

Pachete de interior BRABUS Carbon | BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Pachet interior BRABUS carbon BRABUS versiunea I: 8 piese lucioase
Pachet interior carbon BRABUS II (5 buc. în plus față de echiparea de serie)
Pachet interior BRABUS carbon III (3 buc. în plus față de echipamentul de serie)
Set de mânere pentru interior BRABUS din carbon

Echipamente de afaceri și multimedia BRABUS
Vitezometru BRABUS 300 km/h
Memorie BRABUS start-stop

DIMENSIUNILE VEHICULULUI | BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

Lungime 5327,30 mm
Lățime 2100,00 mm
Înălțime 2264,00 mm
Înălțime cu suport de acoperiș 2292,70 mm
Ampatament 3390,00 mm
Șină 1758,00 mm
Greutate la gol 2936 kg
Greutate totală admisibilă 3690 kg

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS G800 XLP SUPERWHITE
Dimensiunea motorului 3.982 cm3
Putere: 588 kW / 800 CP
Cuplu: 1000* Nm
0-100 km/h: 4,8 s
0-60 mph: 4.8 s
Vmax: 210 km/h / 130 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

oraș: 16,7 l/100 km
autostradă: 13,8 l/100km
combinat: 14,5 l/100km
emisii CO2: 345 g/km

 

NOTIFICARI aferente BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

*Toate cifrele privind performanțele de conducere BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%.

BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL | BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS G800 XLP SUPERWHITE prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS G800 XLP SUPERWHITE comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.