BRABUS G900 XLP "ONE OF TEN" Project 85 Automotive

BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”

0 – 100 km/h

4,4

SEC

CUPLU

1.250

NM

PUTERE

900

CP

VMAX

210

KM/H

CEL MAI BUN PICK-UP PENTRU A MERGE PESTE TOT | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”

Neîmblânzit. De neoprit. Gata de decolare. Cu BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”, îi insuflăm lui BRABUS XLP mai multă putere ca niciodată. Este mai mult decât un supercar. Este punctul final al eleganței moderne pe toate tipurile de teren. O nouă viziune a performanțelor și a încrederii de nivel superior, caracterizată de o rezistență fără compromisuri în off-road, de un lux uluitor de Masterpiece și de o plăcere de condus nelimitată.

Bazat pe modelul Mercedes-AMG G 63, BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN” a fost proiectat pentru a stăpâni cu stil orice provocare pe și dincolo de drumurile bătute.

Acest vehicul de nivel următor, capabil să meargă peste tot, dispune de o serie de elemente de semnătură unice, inclusiv punți portale față și spate care asigură o gardă la sol off-road de 49 de centimetri, un troliu cu cablu de mare rezistență încorporat în partea frontală, o configurație specială a portbagajului de acoperiș, precum și jante forjate Monoblock Z HD de 22 de inci.

O schemă de vopsea exclusivă „Rocket Gray” accentuează designul exterior caracteristic BRABUS Widestar, în combinație cu o serie de completări noi, inclusiv un sistem de evacuare sport de înaltă performanță, cu ornamente inconfundabile, cu țevi de eșapament complet din carbon și lumină de ambianță de lansare integrată – care asigură acustica și aspectul potrivit oriunde.

Pentru prima dată, pick-up-ul este echipat cu motorul BRABUS Rocket 900 V8 de 4,5 litri de 4,5 litri cu dublă cilindree turbo, cu turbocompresoare twin-turbo nou dezvoltate – care produce 662 kW / 900 CP și îl face mai rapid ca niciodată. La interior, un design interior Masterpiece complet artizanal, realizat la comandă, în culoarea „Mondial Black”, impresionează prin stilul său unic și atenția la detalii, completat de matlasarea specială cu diamante în formă de cochilie. Experimentați superlativul. Experimentați BRABUS 900 XLP „One of Ten”.

BRABUS G900 XLP "ONE OF TEN" Project 85 Automotive
BRABUS G900 XLP "ONE OF TEN" Project 85 Automotive

DESIGN ȘI EXTERIOR. GATA DE DECOLARE.

Caracterul unic al noului BRABUS 900 XLP „One of Ten” este definit de conceptul exterior Widestar, marca noastră distinctivă – construit special pentru a conferi off-roader-ului un aspect inconfundabil. Elementele din fibră de carbon implementate în jurul șasiului accentuează trăsăturile caracteristice ale pick-up-ului.

Elementele recurente din gama Adventure XLP, cum ar fi troliul frontal cu cablu de mare rezistență și configurația portbagajului de acoperiș, precum și deflectorul de vânt din carbon expus cu patru lumini LED auxiliare, extind semnificativ capacitățile all-terrain ale pickup-ului și transformă orice aventură dincolo de cărările bătătorite într-o experiență de neuitat.

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. MAI PUTERNIC CA NICIODATĂ.

Mai puternic ca niciodată – BRABUS 900 XLP „One of Ten” oferă cele mai bune performanțe în materie de inginerie și de livrare a puterii atât pe șosea, cât și în afara ei. Este distracție pură de condus oriunde.

Un supercar cu portbagaj de încărcare capabil să accelereze de la 0 – 100 km/h în doar 4,4 secunde, grație motorului BRABUS Rocket 900 de 4,5 litri V8 biturbo de 4,5 litri de cilindree care produce 662 kW / 900 CP. Cei 1.250 Nm** de putere necruțătoare sunt transmise instantaneu prin intermediul unei transmisii automate cu nouă trepte, care poate fi schimbată fie automat, fie manual – totul după bunul plac al șoferului. Cu o viteză maximă limitată electronic la 210 km/h, BRABUS 900 XLP este unul dintre cele mai rapide pick-up-uri din lume.

Noul sistem de evacuare de înaltă performanță BRABUS din oțel inoxidabil, dezvoltat recent, cu ornamente ale țevilor de eșapament complet din carbon, supape controlate în mod activ și lumină de ambianță de lansare integrată, oferă acustica și aspectul potrivit, perfecționând în același timp livrarea de putere prin reducerea contrapresiunii de evacuare.

Gestionarea activă a sunetului permite șoferului să treacă de la un sunet V8 extrem de gutural în modul „Sport” la o șoaptă subtilă în modul „Coming Home” prin simpla apăsare a unui buton.

BRABUS G900 XLP "ONE OF TEN" Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. PERFORMANȚĂ FORJATĂ.

De asemenea, pentru prima dată în istoria BRABUS XLP, BRABUS 900 XLP „One of Ten” este echipat cu noile jante forjate BRABUS Monoblock Z HD HD de 22 de inch, concepute pentru o utilizare off-road intensivă maximă. Procesele de fabricație de ultimă generație, un finisaj „Gunmetal Black”, precum și dungile de pin roșu izbitoare sporesc aspectul uimitor și unic al pick-up-ului, întărit de o rezistență maximă, precum și de durabilitate.

Modulul de suspensie BRABUS Ride Control, în combinație cu configurația caracteristică a punții portante față și spate, asigură o gardă la sol off-road spectaculoasă de 49 de centimetri și o experiență de condus de neegalat, complet reglabilă, indiferent unde vă va duce aventura.

BRABUS G900 XLP "ONE OF TEN" Project 85 Automotive
BRABUS G900 XLP "ONE OF TEN" Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERĂ DE LUX.

Specialiștii noștri în design interior au dezvoltat pentru BRABUS 900 XLP „One of Ten” un interior BRABUS Masterpiece 1-Second-Wow personalizat, realizat complet manual, pentru a se potrivi cu aspectul său specific BRABUS.

Rafinat până la cel mai mic detaliu, designul elegant din piele „Mondial Black” impresionează prin finisajul său imaculat, completat de matlasarea specială BRABUS cu diamante de scoică și de perforațiile aplicate cu o precizie precisă în jurul întregului habitaclu, inclusiv scaunele, elementele de finisare și suporturile pentru picioare, care sunt, de asemenea, tapițate în cea mai fină piele. Pielea este împodobită cu borduri „Jet Black” și cusături negre asortate.

Glazura „Rocket Red” pune în valoare peste 206 elemente individuale ale habitaclului, inclusiv panourile de finisare, mânerele, comutatoarele, capacele difuzoarelor, precum și gurile de aerisire și adaugă un contrast intrigant. Experimentați apogeul luxului încrezător. Acest design interior excepțional oferă o atenție inegalabilă la detalii. Elementele din fibră de carbon de pe volan, tabloul de bord, consola centrală și panourile ușilor completează flerul unic al modelului BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN” în combinație cu componente elegante din aluminiu, cum ar fi pedalele, știfturile de blocare a ușilor, precum și padelele ergonomice BRABUS Race pentru schimbarea treptelor de viteză.

Integrat în consola centrală, un ceas analogic cu design Panerai Luminor subliniază senzația de nivel superior a pick-up-ului. Gata de decolare. Aventura vă așteaptă; cu noul BRABUS 900 XLP „One of Ten”, nicio călătorie nu este prea ambițioasă, niciun munte prea abrupt și nicio provocare imposibilă.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

Vopsirea completă a vehiculului BRABUS în „ROCKET silver mat”
Conversie BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN” Pickup:
Conversia caroseriei
Extinderea cadrului (+500 mm) și întărire
Zona de încărcare a pick-up-ului cu pereți laterali din carbon (+205 mm de supraînălțare)
Punți portal pentru punțile față și spate
Bară antiruliu – negru
Protecție antiderapantă a motorului, a cutiei de viteze și a rezervorului
BRABUS WIDESTAR cu piese decorative suplimentare din carbon și extensii suplimentare ale aripilor din carbon

Îmbunătățiri BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”:
Pachet „troliu cu cablu” – troliu electric (forță de tracțiune: 4,5t) cu telecomandă și 30m de cablu Spydura-sintetic – Instalare într-o fustă față special realizată și întărită
Pachet „suport de acoperiș”
– portbagaj de acoperiș cu înveliș din aluminiu (acoperit în negru)
Pachet „deflector de vânt” incl. „pachet de lumini” – Deflector de vânt din carbon cu 4 lămpi de procesare

Finisaje BRABUS Carbon | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Inserții ale fustei față BRABUS Carbon mat BRABUS
Atașament capotă BRABUS Carbon mat
Rama grilajului radiatorului BRABUS Carbon mat
Garnitura hayonului BRABUS Carbon mat
Protecție antiderapantă BRABUS Carbon mat (față și spate)

Pachet de marcă BRABUS Exterior | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Dublu-B BRABUS pentru grila frontală
Emblemă BRABUS pentru capotă
Logotip BRABUS iluminat pentru grila față
Emblemă BRABUS pentru portbagaj
Logotip BRABUS pe capacul portbagajului

Echipamente speciale BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Scări de rulare electrice BRABUS – versiune lungă
Mânere exterioare ale ușilor BRABUS cu logo BRABUS
Podeaua BRABUS Softteak pe suprafața de încărcare

PUTERE & SUNET

Actualizare soft motor BRABUS PowerXtra B40S-800
Sistem de evacuare BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Sistem de evacuare sport BRABUS cu supapă controlată PowerXtra (Powerboost)
Kit de performanță BRABUS PowerXtra B40S – 800 format din:
2 turbocompresoare speciale BRABUS cu unitate de compresor mai mare de Ø 52 mm
2 grupuri de cascote modificate cu rulmenți axiali întăriți
Unitate de control electronic al motorului BRABUS PowerXtraPutere:BRABUS: 588 kW (800 CP)
Stock: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm la 6.600 rpm. (limitat electronic)
BRABUS BoostXtra
Adaptor pentru supapa de suflare BRABUS BoostXtra

ROȚI & ȘASIU

Roți | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Jante BRABUS Monoblock HD
9,5x22H2 ET 58, dintr-o singură bucată, forjate, negru gunmetal, parțial lustruite
Anvelope 325/55 R22 Pirelli Scorpion ATR 116H M&S
Șasiu
Suspensie BRABUS RIDE CONTROL

INTERIOR

Interior din piele fină BRABUS | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Culoare: „Burned Oak” cu matlasare specială „Rising Diamond” și inserție în „negru”
Covorașe de podea cu 5 pliuri din piele matlasată
Numire de design BRABUS pentru piesele interioare cu decor cromat, asortate cu pielea maro închis
Pachet de accesorii pentru interior BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Panouri de intrare BRABUS din carbon cu tehnologie RGD-LED BRABUS
Padele de schimbare a vitezelor BRABUS
Pinii de blocare a ușilor BRABUS din aluminiu
Plăcuțe de pedală BRABUS din aluminiu
BRABUS easy entry (balama ușii cu un unghi de deschidere a ușii spate de 90 °)

Pachete de interior BRABUS Carbon | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Pachet interior BRABUS carbon BRABUS versiunea I: 8 piese lucioase
Pachet interior carbon BRABUS II (5 buc. în plus față de echiparea de serie)
Pachet interior BRABUS carbon III (3 buc. în plus față de echipamentul de serie)
Set de mânere pentru interior BRABUS din carbon

Echipamente de afaceri și multimedia BRABUS | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Vitezometru BRABUS 300 km/h
Memorie BRABUS start-stop

DIMENSIUNILE VEHICULULUI | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”

Lungime 5327,30 mm
Lățime 2100,00 mm
Înălțime 2264,00 mm
Înălțime cu suport de acoperiș 2292,70 mm
Ampatament 3390,00 mm
Șină 1758,00 mm
Greutate la gol 2936 kg
Greutate totală admisibilă 3690 kg

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”
Dimensiunea motorului 4.407 cm3
Putere: 662 kW / 900 CP
Cuplu: 1250* Nm
0-100 km/h: 4,1 s
0-60 mph: 4,1 s
Vmax: 210 km/h / 130 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”

oraș: 16,7 l/100 km
autostradă: 13,8 l/100km
combinat: 14,5 l/100km
emisii CO2: 345 g/km

 

NOTIFICARI aferente BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”

*Toate cifrele privind performanțele de conducere BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%.

BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL | BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN” prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN” comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.