BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive

BRABUS ROCKET 900 Edition

0 – 100 km/h

3,7

SEC

CUPLU

1.250

NM

PUTERE

900

CP

VMAX

280

KM/H

BRABUS ROCKET 900 EDITION – „1 DIN 25”

Timp de decenii, eticheta „BRABUS Rocket” a însemnat atât putere fără compromisuri, cât și capabilități de nivel superior. Cu BRABUS ROCKET 900 Edition, extindem programul nostru de produse Rocket prin combinarea performanțelor unui supercar pregătit pentru circuit cu spațiul și caracterul practic al Mercedes-Benz G-Class, în stilul specific BRABUS. Bazat pe modelul Mercedes-AMG G63, acest SUV sportiv redefinește vârful de gamă al catalogului de supercaruri BRABUS.

Echipat cu un nou concept de îmbunătățire aerodinamică Widestar dezvoltat recent, jante cu discuri aerodinamice de 24 de inch, un sistem de evacuare sport controlat prin supape, un interior de excepție BRABUS Masterpiece personalizat și cele mai recente performanțe de ultimă oră, grație motorului V8 twin-turbo BRABUS 900 de 4,5 litri care produce 662 kW / 900 CP, BRABUS 900 Rocket Edition este gata de decolare!

BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive
BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive

DESIGN ȘI EXTERIOR. AERODINAMICĂ AVANSATĂ PREZENTAT ÎN DOUĂ STILURI DE BRĂȚĂRI

Definind aspectul îndrăzneț al noului BRABUS ROCKET 900 Edition este o variantă personalizată, nou dezvoltată, a conceptului exterior BRABUS Widestar semnat BRABUS. Conceput nu numai pentru a conferi SUV-ului aspectul său extra atletic, ci și aerodinamica sa hiperspațială, acest design construit special prezintă un spoiler frontal special, realizat integral din carbon, îmbunătățit de aripioare laterale personalizate, care reinventează chipul emblematic al mașinii, reducând în același timp ridicarea punții față la vitezele sale uluitor de mari, ceea ce, la rândul său, duce la o stabilitate imaculată a manevrabilității.

În partea din spate, o aripă emfatic sportivă, montată pe acoperiș, precum și un difuzor personalizat maximizează întregul potențial aerodinamic al noului BRABUS ROCKET 900. Definită nu numai prin vopseaua BRABUS ROCKET 900 caracteristică, în culorile „Signature Black” sau „Stealth Gray”, această conversie unică a caroseriei se caracterizează, de asemenea, prin atenția acordată detaliilor. Elementele de finisare din fibră de carbon din jurul evazărilor aripilor de pe punțile față și spate accentuează designul exterior Widestar reimaginat.

Potrivite cu flerul său de rachetă sunt țevile laterale duble restilizate, încadrate de o garnitură de carbon expusă cu ROCKET Launch Ambience Light integrată, pentru un aspect extravagant și foarte sportiv. Nu în ultimul rând, grila emblematică a radiatorului cu prize de aer RAM-AIR integrate, ROCKET Startup Glow și un logo ROCKET iluminat, precum și dungile roșii care ne caracterizează asigură aspectul BRABUS ROCKET 900 inconfundabil.

BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive
BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. PERFORMANȚĂ CUTREMURĂTOARE.

Gata de lansare – Puneți-vă centura și lăsați numărătoarea inversă să înceapă. BRABUS 900 Rocket Edition joacă într-o ligă proprie; întruchipează spiritul unui supercar modern. Este combinația definitivă de livrare optimă a puterii și durabilitate fără cusur. Este o navă spațială – și fiți siguri că nu are doar un aspect de navă spațială. Sub capota sa completa din carbon, motorul V8 BRABUS ROCKET 900 V8 twin-turbo de 4,5 litri, marcă înregistrată, în combinație cu turbocompresoare speciale de înaltă performanță, produce 662 kW / 900 CP și oferă astfel o putere incredibilă.

Cu o cilindree semnificativ mărită și 1.250 Nm de cuplu necruțător transmis prin intermediul unei transmisii automate cu nouă trepte, acest SUV super-sportiv cu tracțiune integrală accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 280 km / h. Lasă-te uimit de baritonul profund al V8-ului twin-turbo în timp ce zbori deasupra orizontului.

Noul sistem de evacuare de înaltă performanță BRABUS ROCKET 900 din oțel inoxidabil, dezvoltat recent, cu supape controlate activ și ROCKET Launch Ambience Light integrat, asigură o acustică și un aspect adecvat, perfecționând în același timp livrarea de putere prin reducerea contrapresiunii de evacuare. Gestionarea activă a sunetului permite șoferului să treacă de la un sunet V8 extrem de gutural în modul „Sport” la o șoaptă subtilă în modul „Coming Home” prin simpla apăsare a unui buton.

BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. DEPĂȘIȚI LIMITELE.

Designul exclusivist al modelului BRABUS ROCKET 900 Edition este pus în valoare de jantele forjate de înaltă tehnologie BRABUS Monoblock „PLATINUM EDITION” Z de 24 inch BRABUS, care, prin utilizarea unor procese de fabricație de ultimă generație, oferă un aspect unic, precum și rezistență maximă. În concordanță cu limbajul de design specific Rocket, jantele sunt echipate cu discurile BRABUS ROCKET 900 Aero Discs pentru o aerodinamică îmbunătățită și un aspect deosebit de captivant.

În combinație cu sistemul de suspensie BRABUS RideControl, conceput special pentru acest model, acest SUV puternic este pe cât de agil, pe atât de uimitor, definit de o plăcere de condus fără limite și de o determinare răpitoare. Anvelopele optime de înaltă performanță sunt furnizate de partenerii tehnologici BRABUS: Continental, Pirelli și Yokohama.

BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive
BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERĂ DE LUX. PREZENTAT ÎN DOUĂ CULORI

Norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți – după cum indică emblema spate încadrată în roșu; maeștrii noștri artizani au dezvoltat un interior BRABUS ROCKET 900 Masterpiece personalizat, realizat complet manual, special pentru acest model nou, pentru a se potrivi cu aspectul său sportiv și viguros, precum și cu performanțele sale fără compromisuri. Rafinat până în cel mai mic detaliu, designul din piele neagră impresionează prin finisajul său imaculat, completat de matlasarea în formă de creastă aplicată cu o precizie precisă pe scaune, pe elementele de finisare și pe tălpile, care sunt, de asemenea, tapițate cu cea mai fină piele.

Cusăturile decorative de mare precizie, colorate, adaugă un contrast intrigant. Exclusiv pentru varianta vopsită „Stealth Gray”, acestea și toate comenzile prezintă un finisaj care se asortează cu culoarea vehiculului. Cusăturile de pe modelul BRABUS 900 ROCKET Edition în culoarea „Signature Black” prezintă fire roșii. Toate cele 216 elemente ale habitaclului, de la întrerupătoare la capacele difuzoarelor și gurile de aerisire, precum și toate ornamentele și mânerele prezintă glazura „ROCKET RED” caracteristică, astfel încât să vă simțiți cu adevărat ca acasă în drumul dumneavoastră prin stratosferă.

Finisajele din carbon lucios din habitaclu subliniază flerul extra-sportiv al acestui model special – la fel ca și pedalele din aluminiu și știfturile de blocare a ușilor, precum și plăcuțele de protecție din oțel inoxidabil, completate cu logo-ul BRABUS retroiluminat, care își poate schimba culoarea în sincronizare cu iluminarea ambientală.

În partea din spate, două scaune tip bucket cu numeroase funcții de confort, cum ar fi reglarea multicontur, memorie și ventilație integrată a scaunelor, precum și încălzire, înlocuiesc bancheta standard, completând senzația de navă spațială a modelului BRABUS 900 Rocket Edition. Bineînțeles, fiecare cumpărător al unui BRABUS ROCKET 900 Edition își poate configura supercarul individual în fiecare detaliu, ceea ce include, bineînțeles, și schema de culori a caroseriei și a interiorului.

BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive
BRABUS ROCKET 900 Project 85 Automotive

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

Pachet BRABUS 900 Rocket Edition compus din:
Vopsirea specială BRABUS „gri stealth”
Spoiler frontal din fibră de carbon
Grila frontală de admisie RamAir din fibră de carbon
Spoiler plafon fibra de carbon
Difuzor spate fibra carbon
BRABUS WIDESTAR format din:
Fustă față, fustă spate, evazări ale aripilor față cu inscripția BRABUS iluminată, evazări ale aripilor spate, capace iluminate ale pragurilor de rulare față și spate
Trim-uri BRABUS Widestar din fibră de carbon
BRABUS ROCKET, inclusiv sigla ROCKET iluminată pentru grila față
Accesorii BRABUS din fibră de carbon cu lumini de zi BRABUS
Accesorii capotă BRABUS din fibră de carbon lucioasă
Capacul ușii spate BRABUS din fibră de carbon lucios

PUTERE & SUNET

BRABUS ROCKET 900 V8 Biturbo
Capacitate: 4.407 cm³
Putere: 662 kW ( 900 CP ) la 6.200 rpm
Cuplu: 1.250 Nm* la 2.900 rpm
Cilindree crescută la 4,5 litri, compusă din:
Arbore cotit special echilibrat cu precizie, prelucrat din material masiv, cu o cursă de 100 mm
8 biele speciale prelucrate din material masiv
8 pistoane forjate pentru alezaj de 84 mm și înălțime de compresie adaptată
2 x turbocompresor special BRABUS ROCKET 900 cu unitate de compresor mai mare (diametru de 52 mm) și două ansambluri de miez modificate cu rulmenți axiali întăriți
2 x pompă de combustibil de înaltă presiune cu debit mărit
Pachete de pompe de rapel pentru cerc de joasă presiune
Downpipe Ø 80 mm

ROȚI & ȘASIU

Jante din aliaj ușor BRABUS Monoblock Z 24″ BRABUS
Puntea față: 10J x 24 H2
Puntea spate: 12J x 24 H2
Anvelope
Puntea față: 295/30 ZR 24
Puntea spate: 355/25 ZR 24
Șasiu reglabil BRABUS Ride-Control -45 mm
Aero-Discuri BRABUS din carbon
Designul frânelor BRABUS
Jante vopsite în negru lucios cu pinstripe roșu

INTERIOR

BRABUS ROCKET 900 MASTERPIECE piele interior compus din:
Fiecare supercar este o producție personalizată și adaptată la preferințele dumneavoastră.
Piele BRABUS Royal „black” cu cusături în „stealth grey” pentru 2 scaune față cu tetiere, scaunul din spate cu tetiere.
Scaune spate individuale BRABUS
consolă centrală BRABUS MASTERPIECE
Panou de comandă tactil BRABUS
Accesorii interioare BRABUS
Padele de schimbare a vitezelor BRABUS din fibră de carbon vizibilă
mânere interioare BRABUS din carbon
Panouri de intrare BRABUS în tehnologie RYB-LED BRABUS
Iluminare ambientală BRABUS pentru gurile de aerisire
Unitate de acoperiș BRABUS în zona din spate
Pinii de blocare a ușilor BRABUS
Plăcuțe de pedală BRABUS din aluminiu
Indicator de viteză BRABUS 300 km/h
Pachet de carbon BRABUS pentru interior I în versiunea lucioasă
(8 buc.)
Pachet interior BRABUS carbon II (5 buc.)
Pachet interior carbon BRABUS III (3 buc.)
Interior cu design BRABUS în versiunea „Shadow Grey” (206 piese)

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE BRABUS 900 ROCKET
Dimensiunea motorului 4.407 cm3
Putere: 662 kW / 900 CP
Cuplu: 1250* Nm
0-100 km/h: 3,7 s
0-60 mph: 3.7 s
Vmax: 280 km/h / 174 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI BRABUS ROCKET 900

oraș: 17,1 l/100 km
autostradă: 12,9 l/100km
combinat: 14,4 l/100km
emisii CO2: 330 g/km

 

NOTIFICARI aferente BRABUS ROCKET 900

*Toate cifrele privind performanțele de conducere BRABUS ROCKET 900 indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL BRABUS ROCKET 900

oraș: 17,1 l/100 km
autostradă: 12,9 l/100km
combinat: 14,4 l/100km
emisii CO2: 330 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS ROCKET 900 prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS ROCKET 900 comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.