Str. Acordului nr. 6, Sector 1, Bucuresti | 012962

BRABUS S Class S580 Maybach

PREZENTARE GENERALA. BRABUS S Class S580 Maybach | O CAPODOPERA A LUXULUI MODERN.

BRABUS S Class S580 Maybach este un model haute couture Brabusized. O limuzina de nivel superior care emana eleganta pura de capodopera si individualitate fara limite in fiecare detaliu. Combinand limbajul nostru tipic de design „Black and Bold” cu un fler artistic modern izbitor si inconfundabil, a fost conceptualizat pentru a reimagina stilul clasic Maybach al platformei S580 – garantand un fascinant factor de binefaceri tipic BRABUS, subliniat de o identitate proprie nou-nouta.

BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive
BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive

Elevati-va stilul. Experimentati inalta moda, facuta pentru drum. Elementul de atractie al modelului BRABUS S Class S580 Maybach este un interior personalizat BRABUS Masterpiece „Turquoise Blue”, care impresioneaza prin designul sau de ultima generatie, confortul de top si functionalitatea de ultima generatie, atat la volan, cat si in cabina spate de prima clasa. Motorul sau omonim de 441 kW / 600 CP este produs gratie motorului V8 biturbo de 4,0 litri si ofera astfel performante BRABUS sigure.

Acest pachet exclusivist este completat de conceptul exterior de carbon expus BRABUS, semnat de noi, de jantele forjate BRABUS Monoblock M „Platinum Edition” de 22 de inch, cu un finisaj caracteristic „Shadow Gray”, precum si de un sistem de evacuare de inalta performanta BRABUS din otel inoxidabil, dezvoltat recent, pentru o experienta sonora subtila.

DESIGN SI EXTERIOR. SOCANT. SOFISTICATE. VOGUE.

Lasa-ti amprenta. Cu BRABUS S Class S580 Maybach, nu doar iesiti in evidenta din multime, ci deveniti evenimentul principal. Designul exclusivist al acestei limuzine de lux complet brabusizate este caracterizat de conceptul nostru exterior semnatura in combinatie cu piese aerodinamice de inalta calitate.

BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive
BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive

In jurul sasiului extravagant, o serie de elemente elegante din carbon expuse, cum ar fi spoilerul frontal BRABUS, insertiile din partea frontala BRABUS, precum si difuzorul spate BRABUS personalizat BRABUS, confera modelului BRABUS 600 aspectul sau inconfundabil. Adaugarea finisajelor la aceste componente in tunelul aerodinamic a dus la o reducere semnificativa a portantei puntii fata, ceea ce optimizeaza si mai mult stabilitatea manevrabilitatii la viteze mari prin directionarea mai eficienta a fluxului de aer catre radiatoare si franele fata.

La fel ca in cazul tuturor supercarurilor BRABUS care poarta emblema Masterpiece, detaliile fac diferenta. Insignele BRABUS Masterpiece BRABUS integrate cu precizie milimetrica pe stalpii D si pe aripile fata, in concert cu elementele de finisare glazurate BRABUS „Shadow Chrome” izbitoare, reimagineaza cromul de baza si accentueaza aspectul unic al limuzinei.

PUTERE SI SUNET. PROIECTAT PENTRU A DEPASI.

Luxul modern intalneste performanta increzatoare – BRABUS S Class S580 Maybach accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,5 secunde, gratie motorului sau V8 biturbo de 4,0 litri care produce 441 kW / 600 CP. Transmisia sofisticata a puterii de 800 Nm este asigurata de o transmisie automata cu noua trepte, care poate fi schimbata fie automat, fie manual – totul dupa bunul plac al soferului.

BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive
BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive

Cu o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h, fiecare zi pe sosea la volanul acestei capodopere devine o experienta de neuitat, subliniata de un confort uluitor si de o eleganta de nivel superior. Sistemul de evacuare de inalta performanta BRABUS din otel inoxidabil, cu supape controlate activ, a fost proiectat pentru a se potrivi cu sofisticarea izbitoare a supercarului, oferind o experienta sonora de bun gust si urbana, un aspect nou si izbitor, precum si o livrare perfectionata a puterii prin reducerea contrapresiunii de evacuare.

Gestionarea activa a sunetului permite soferului sa treaca de la un V8 natural in modul „Sport” la o soapta subtila in modul „Coming Home” prin simpla apasare a unui buton.

ROTI SI SASIU. PERFECTIUNE FORJATA.

Pentru a sublinia caracterul sau extrem de elegant, BRABUS S Class S580 Maybach este echipat cu jante forjate BRABUS Monoblock M „Platinum Edition” de 22″. Procesele de fabricatie de ultima generatie, precum si un finisaj semnat „Shadow Gray” asigura un aspect inconfundabil si o rezistenta maxima.

BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive

Inaltimea de rulare poate fi ajustata cu pana la 20 de milimetri prin intermediul BRABUS SportXtra, imbunatatind semnificativ dinamica de conducere prin coborarea centrului de greutate.

BRABUS S Class S580 Maybach | INTERIOR. CAPODOPERA DE LUX REDEFINITA.

Construiti-l. Stilizati-l. Brabusizeaz-o. Specialistii nostri in design interior au dezvoltat un interior BRABUS Masterpiece personalizat, realizat complet manual, exclusiv pentru acest model nou-nout, conceput pentru a-i completa cu gust individualitatea inconfundabila.

Rafinat pana la cel mai mic detaliu, designul unic din piele „Turquoise Blue” impresioneaza prin finisajul sau impecabil, completat de un model special BRABUS de matlasare „Seashell Diamond” si de bordurile negre de pe scaune, elementele de finisare si covorasele, care sunt, de asemenea, tapitate cu piele de cea mai buna calitate.

BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive
BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive

In habitaclul din spate, doua scaune individuale de prima clasa, cu numeroase functii de confort, cum ar fi reglarea multicontur, memorie si ventilatie si incalzire integrate in scaune, ofera un confort exceptional la bord, cu stil. Pentru a completa si mai mult flerul sau elegant, acest concept de interior unic in felul sau prezinta, de asemenea, o serie de elemente de carbon expuse implementate in jurul plansei de bord, al panourilor usilor si al pedalelor, precum si placute de protectie din otel inoxidabil, completate cu logo-ul BRABUS retroiluminat, care isi schimba culoarea in sincronizare cu iluminarea ambientala.

BRABUS S Class S580 Maybach joaca intr-o liga proprie, putand fi configurat individual in fiecare detaliu. De la schema de culori a caroseriei si a interiorului pana la cele mai fine elemente de cusaturi si matlasare, calatoria ta te asteapta. Limitata doar de imaginatia dumneavoastra.

NOTIFICARI aferente BRABUS S Class S580 Maybach

*toate cifrele privind performantele de conducere BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinatia anvelope/roti, designul transmisiei si echipamentul aerodinamic al fiecarui vehicul in parte. Detaliile imbunatatirilor de performanta si/sau ale kiturilor de performanta reprezinta valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza conditiilor de testare. Detaliile privind puterea totala a motoarelor din fabrica modificate cu upgrade-uri de performanta si/sau kituri de performanta se bazeaza pe specificatiile producatorului din titlul vehiculului, care la randul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu isi asuma nicio raspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrica care depasesc aceste valori. Sub rezerva unor modificari tehnice fara notificare prealabila.

Cifrele indicate au fost determinate in conformitate cu metoda de masurare prescrisa (Directiva 80/1268/CEE in versiunea in vigoare in prezent). Cifrele nu se refera la un vehicul individual si nu fac parte din oferta, ci sunt destinate exclusiv comparatiei intre diferite modele de vehicule.

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.

Este posibil sa achizitionam produse pentru un BRABUS S Class S580 Maybach prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.