Alegerea jantelor poate parea un lucru extrem de dificil deoarece presupune cunoasterea unor detalii tehnice destul de importante/complexe. Montarea unor jante aliaj 23 care au caracteristici eronate sau nu respecta specificatiile producatorului poate crea probleme grave pentru restul componentelor autoturismului dumneavostra. De aceea va recomandam sa folositi filtrarea produselor in functie de producator. O alta varianta este aceea de a contacta operatorul de vanzari Project 85 Automotive. In felul acesta identificarea unei jante aliaj 23 va fi foarte usoara, respectiv rapida.

Jante aliaj 23 compatibile cu noile modele de autoturisme sport.

Acestea au un design placut si vor imbunatatii rapid imaginea masinii dumneavoastra. Standardele acestor janta aliaj 23 de productie sunt foarte precise si de aceea acestea au o potrivire exacta. Jantele turnate din aliaj au o rezistenta superioara jantelor de otel. Acest lucru este foarte util la noi in tara deoarece riscul ca jantele dumneavostra se deformeze din cauza gropilor este unul mare.

Jantele de aliaj 23 au avantajul de a cantari mai putin decat cele de otel, iar acest lucru are un impact pozitiv asupra timpilor de accelerare si totodata a manevrabilitatii vehiculului. In unele cazuri acesta reduce intr-o mica masura chiar si consumul de carburant.

Afișez 1–24 din 68 de rezultate