Str. Acordului nr. 6, Sector 1, Bucuresti | 012962

G Class BRABUS

BRABUS 800 WIDESTAR

Noul G Class BRABUS 800 WIDESTAR este propulsat de un motor twin-turbo de patru litri cu opt cilindri, care produce o putere maxima de 588 kW / 800 CP (789 CP) si un cuplu maxim de 1.000 Nm (737 lb-ft).

Acest motor ii confera acestui off-roader capacitati de performanta absolut exceptionale pentru un vehicul din aceasta categorie: Automobilul cu tractiune integrala sprinteaza de la repaus la 100 km/h (62 mph) in doar 4,1 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 240 km/h (149 mph).

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Cu toate acestea, G Class BRABUS BRABUS 800 WIDESTAR fascineaza nu numai prin dinamica sa de conducere, ci si prin extravaganta versiune widebody BRABUS WIDESTAR, in combinatie cu jantele forjate hi-tech BRABUS „Platinum Edition” Monoblock de 23 de inch.

Un interior elegant din piele fina G Class BRABUS confera interiorului SUV-ului o ambianta si mai atractiva.

PUTERE SI SUNET. PERFORMANTA REMARCABILA.

Rezultatul acestor modificari ii da numele G Class BRABUS 800 WIDESTAR: 158,2 kW / 215 CP (212 CP) in plus se traduc in 588 kW / 800 CP (789 CP) la 6.600 rpm pentru motorul biturbo. Motorul tunat produce un cuplu semnificativ mai mare: Un plus de 150 Nm (111 lb-ft) inseamna un mandru 1.000 Nm (737 lb-ft) la un regim de 3.600 rpm. Performantele de conducere sunt, in consecinta, remarcabile pentru un off-roader: Supercarul BRABUS sprinteaza de la repaus la 100 km/h (62 mph) in doar 4,1 secunde.

Viteza maxima este limitata electronic la 240 km (149 mph) din cauza greutatii ridicate a vehiculului. Transmisia automata cu noua trepte poate fi optional schimbata manual cu ajutorul padelelor ergonomice BRABUS RACE din aluminiu de pe volan. Teava de esapament din otel inoxidabil adauga, de asemenea, accente vizuale izbitoare, cu doua tevi de esapament care ies in fata rotilor din spate, de o parte si de alta.

BRABUS S Class S580 Maybach Project 85 Automotive

Instalarea sistemului de evacuare sport BRABUS din otel inoxidabil este recomandata nu numai pentru supercarul BRABUS 800 WIDESTAR, ci si pentru toate modelele G 63 AMG de serie. Acesta nu numai ca optimizeaza performantele, dar, datorita clapetelor de evacuare controlate activ, dispune si de un sistem integrat de gestionare a sunetului, care permite soferului sa aleaga intre modul subtil „Coming Home” si sunetul V8 pronuntat sportiv in modul „Sport”.

EXTERIOR G Class BRABUS. ASPECT CU CARISMA.

Aspectul spectaculos al vehiculului de teren G Class BRABUS se potriveste cu performantele sale exceptionale: Combinatia dintre versiunea BRABUS WIDESTAR widebody si jantele forjate puternice de 23 de inch diferentiaza si mai mult vehiculul cu cinci usi de multime. Anvelopele de inalta performanta sunt furnizate de partenerii tehnologici BRABUS CONTINENTAL, PIRELLI sau YOKOHAMA.

Aripile evazate ale aripilor de la puntea fata si spate adauga zece centimetri (4 inch) la latimea actualului G-Model. In plus, LED-urile lor integrate lumineaza tabliile de rulare dintre evazari imediat ce se trage de manerul usii sau se activeaza sistemul de inchidere centralizata prin Keyless Go, prin apropierea vehiculului. In acelasi timp, se aprind si logo-urile BRABUS din accesoriile aripilor din spatele evazarilor fata.

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Aripile mai late creeaza, de asemenea, spatiu pentru roti si anvelope extrem de mari. BRABUS ofera proprietarilor versiunii widebody o gama larga de combinatii personalizate de roti si anvelope cu diametre cuprinse intre 20 si 23 de inci.

G Class BRABUS. ROTI SI SASIU. DESIGNUL INTALNESTE TEHNOLOGIA DE VARF.

Cea mai exclusivista optiune pentru versiunea G Class BRABUS WIDESTAR este reprezentata de jantele forjate BRABUS Monoblock „Platinum Edition” de 23 de inch, care ofera un amestec perfect de constructie usoara si rezistenta extraordinara. Jantele cu dimensiunea 11Jx23 sunt disponibile in patru modele BRABUS diferite.

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Jantele forjate BRABUS Monoblock F „BLACK PLATINUM Special Edition” BRABUS Monoblock sunt vopsite in negru lucios pentru a se potrivi cu numele lor si sunt prevazute cu o insigna „BLACK PLATINUM” pe flansa exterioara. Anvelopele de inalta performanta de dimensiuni 305/35 R 23 furnizate de partenerii tehnologici BRABUS: CONTINENTAL, PIRELLI sau YOKOHAMA alesi ca si solutie optima.

INTERIOR. CAPODOPERE INDIVIDUALE REALIZATE MANUAL.

BRABUS prezinta stilul pentru individualisti.
Modelele extravagante din piele fina BRABUS impresioneaza prin exclusivitate, combinatii infinite de culori si materiale si o calitate exceptionala.

Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive

Nimic nu este imposibil: De la podeaua si portbagajul din piele matlasata pana la cerul instelat din alcantara – combinatiile sunt infinite. Lasa-te inspirat de influentele mondiale si descopera stilul Santorini, stilul Capetown si stilul Upper-East Side.

NOTIFICARI aferente G Class BRABUS

*toate cifrele privind performantele de conducere G Class BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinatia anvelope/roti, designul transmisiei si echipamentul aerodinamic al fiecarui vehicul in parte. Detaliile imbunatatirilor de performanta si/sau ale kiturilor de performanta reprezinta valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza conditiilor de testare. Detaliile privind puterea totala a motoarelor din fabrica modificate cu upgrade-uri de performanta si/sau kituri de performanta se bazeaza pe specificatiile producatorului din titlul vehiculului, care la randul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu isi asuma nicio raspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrica care depasesc aceste valori. Sub rezerva unor modificari tehnice fara notificare prealabila.

Cifrele indicate au fost determinate in conformitate cu metoda de masurare prescrisa (Directiva 80/1268/CEE in versiunea in vigoare in prezent). Cifrele nu se refera la un vehicul individual si nu fac parte din oferta, ci sunt destinate exclusiv comparatiei intre diferite modele de vehicule.

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.

Este posibil sa achizitionam produse pentru un G Class BRABUS prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.