G Class BRABUS Project 85 Automotive

G Class BRABUS

0 – 100 km/h

4,1

SEC

CUPLU

1.000

NM

PUTERE

800

CP

VMAX

240

KM/H

BRABUS 800 WIDESTAR

 

Noul G Class BRABUS 800 WIDESTAR este propulsat de un motor twin-turbo de patru litri cu opt cilindri, care produce o putere maximă de 588 kW / 800 CP (789 CP) și un cuplu maxim de 1.000 Nm (737 lb-ft).

Acest motor îi conferă acestui off-roader capacități de performanță absolut excepționale pentru un vehicul din această categorie: Automobilul cu tracțiune integrală sprintează de la repaus la 100 km/h (62 mph) în doar 4,1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 240 km/h (149 mph).

Cu toate acestea, G Class BRABUS BRABUS 800 WIDESTAR fascinează nu numai prin dinamica sa de conducere, ci și prin extravaganta versiune widebody BRABUS WIDESTAR, în combinație cu jantele forjate hi-tech BRABUS „Platinum Edition” Monoblock de 23 de inch.

Un interior elegant din piele fină G Class BRABUS conferă interiorului SUV-ului o ambianță și mai atractivă.

G Class BRABUS Project 85 Automotive
G Class BRABUS Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. PERFORMANȚĂ REMARCABILĂ.

 

Rezultatul acestor modificări îi dă numele G Class BRABUS 800 WIDESTAR: 158,2 kW / 215 CP (212 CP) în plus se traduc în 588 kW / 800 CP (789 CP) la 6.600 rpm pentru motorul biturbo. Motorul tunat produce un cuplu semnificativ mai mare: Un plus de 150 Nm (111 lb-ft) înseamnă un mândru 1.000 Nm (737 lb-ft) la un regim de 3.600 rpm. Performanțele de conducere sunt, în consecință, remarcabile pentru un off-roader: Supercarul BRABUS sprintează de la repaus la 100 km/h (62 mph) în doar 4,1 secunde.

Viteza maximă este limitată electronic la 240 km (149 mph) din cauza greutății ridicate a vehiculului. Transmisia automată cu nouă trepte poate fi opțional schimbată manual cu ajutorul padelelor ergonomice BRABUS RACE din aluminiu de pe volan. Țeava de eșapament din oțel inoxidabil adaugă, de asemenea, accente vizuale izbitoare, cu două țevi de eșapament care ies în fața roților din spate, de o parte și de alta.

Instalarea sistemului de evacuare sport BRABUS din oțel inoxidabil este recomandată nu numai pentru supercarul BRABUS 800 WIDESTAR, ci și pentru toate modelele G 63 AMG de serie. Acesta nu numai că optimizează performanțele, dar, datorită clapetelor de evacuare controlate activ, dispune și de un sistem integrat de gestionare a sunetului, care permite șoferului să aleagă între modul subtil „Coming Home” și sunetul V8 pronunțat sportiv în modul „Sport”.

G Class BRABUS Project 85 Automotive

EXTERIOR G Class BRABUS. ASPECT CU CARISMĂ.

 

Aspectul spectaculos al vehiculului de teren G Class BRABUS se potrivește cu performanțele sale excepționale: Combinația dintre versiunea BRABUS WIDESTAR widebody și jantele forjate puternice de 23 de inch diferențiază și mai mult vehiculul cu cinci uși de mulțime. Anvelopele de înaltă performanță sunt furnizate de partenerii tehnologici BRABUS CONTINENTAL, PIRELLI sau YOKOHAMA.

Aripile evazate ale aripilor de la puntea față și spate adaugă zece centimetri (4 inch) la lățimea actualului G-Model. În plus, LED-urile lor integrate luminează tăbliile de rulare dintre evazări imediat ce se trage de mânerul ușii sau se activează sistemul de închidere centralizată prin Keyless Go, prin apropierea vehiculului. În același timp, se aprind și logo-urile BRABUS din accesoriile aripilor din spatele evazărilor față.

Aripile mai late creează, de asemenea, spațiu pentru roți și anvelope extrem de mari. BRABUS oferă proprietarilor versiunii widebody o gamă largă de combinații personalizate de roți și anvelope cu diametre cuprinse între 20 și 23 de inci.

G Class BRABUS Project 85 Automotive

G Class BRABUS. ROȚI ȘI ȘASIU. DESIGNUL ÎNTÂLNEȘTE TEHNOLOGIA DE VÂRF.

 

Cea mai exclusivistă opțiune pentru versiunea G Class BRABUS WIDESTAR este reprezentată de jantele forjate BRABUS Monoblock „Platinum Edition” de 23 de inch, care oferă un amestec perfect de construcție ușoară și rezistență extraordinară. Jantele cu dimensiunea 11Jx23 sunt disponibile în patru modele BRABUS diferite.

Jantele forjate BRABUS Monoblock F „BLACK PLATINUM Special Edition” BRABUS Monoblock sunt vopsite în negru lucios pentru a se potrivi cu numele lor și sunt prevăzute cu o insignă „BLACK PLATINUM” pe flanșa exterioară. Anvelopele de înaltă performanță de dimensiuni 305/35 R 23 furnizate de partenerii tehnologici BRABUS: CONTINENTAL, PIRELLI sau YOKOHAMA alesi ca si soluție optimă.

G Class BRABUS Project 85 Automotive
G Class BRABUS Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERE INDIVIDUALE REALIZATE MANUAL.

 

BRABUS prezintă stilul pentru individualiști.
Modelele extravagante din piele fină BRABUS impresionează prin exclusivitate, combinații infinite de culori și materiale și o calitate excepțională.

Nimic nu este imposibil: De la podeaua și portbagajul din piele matlasată până la cerul înstelat din alcantara – combinațiile sunt infinite. Lasă-te inspirat de influențele mondiale și descoperă stilul Santorini, stilul Capetown și stilul Upper-East Side.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

BRABUS body package carbon
Elemente bara față, elemente bara spate cu elementBRABUS, evazări ale aripilor față și spate (față cu iluminare LED integrată)
Capota motorului BRABUS în fibră de carbon lucioasă
Accesoriu BRABUS pentru plafon cu lămpi de iluminare cu LED în fibră de carbon lucioasă
Spoiler platfon BRABUS
Capacul roții de rezervă BRABUS din fibră de carbon lucioasă
BRABUS Brand Package Exterior
Inserție BRABUS dublu-B pentru grila frontală
Emblema BRABUS pentru grila radiatorului iluminată
G Class BRABUS Special Equipment
Vopsirea specială BRABUS a diverselor piese din plastic și cromate la exterior
Designul frânelor BRABUS
Cureaua de limitare suplimentară BRABUS pentru ușile din spate cu deschidere de 90°.

PUTERE & SUNET

G Class BRABUS engine upgrade PowerXtra B40S-800
Putere: 588 kW (800 CP)
Serie: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm at 6.600 r/min.
Sistem evacuare sport G Class BRABUS
Sistem de evacuare sport BRABUS cu valve controlate

ROȚI & ȘASIU

Roți G Class BRABUS
BRABUS Monoblock F in 23″ Tires size: 305/35 R 23
Sasiu/ Module – G Class BRABUS
Suspensie sport BRABUS

INTERIOR

Interior din piele BRABUS
Fiecare supercar este o producție personalizată și adaptată la preferințele dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă compune configurația personală.
În scopuri ilustrative pentru acest supercar: BRABUS Cape Town Style BRABUS Cape Town Style, interior din piele fină, culoare: Cuoio, cusături și cusături: negru, compus din: 2 scaune față cu tetiere, banchetă spate cu tetiere incluse
BRABUS starry night sky
Pachet accesorii interior G Class BRABUS
Pinii de blocare a ușilor BRABUS
Panouri de intrare BRABUS în tehnologie RGD-LED
Panou de intrare BRABUS ușa portbagajului
Panouri de intrare BRABUS în tehnologie RGD-LED
Pedale aluminiu sport BRABUS
BRABUS Business & Multimedia Equipment
Unitate de acoperiș BRABUS în spate
Vitezometru BRABUS 300 km/h

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE G Class BRABUS
Dimensiunea motorului 3.982 cm3
Putere: 588 kW / 800 CP
Cuplu: 1000* Nm
0-100 km/h: 4,1 s
0-60 mph: 4.1 s
Vmax: 240 km/h / 149 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI G Class BRABUS

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

NOTIFICARI aferente G Class BRABUS

*Toate cifrele privind performanțele de conducere G Class BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un G Class BRABUS prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele BRABUS comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.