Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Project 85 Automotive

Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP

0 – 100 km/h

4,8

SEC

CUPLU

1.000

NM

PUTERE

800

CP

VMAX

210

KM/H

Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP

Un supercar exclusivist care nu a mai fost văzut niciodată în această formă: Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP își sărbătorește premiera mondială. Pick-up-urile din anul de fabricație 2020 sunt disponibile într-o ediție exclusivă și limitată „First Edition”. Pe baza modelului Mercedes G 63 AMG, inginerii, tehnicienii și designerii noștri dezvoltă un pick-up de înaltă performanță cu o capacitate off-road remarcabilă, pe care au obținut-o cu ajutorul unei suspensii speciale nou concepute cu punți portal.

Astfel, rezultă o gardă la sol de 49 de centimetri (19,2 inci).

Sursa de putere este motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri, în specificația BRABUS 800 PowerXtra +, cu o putere de 588 kW / 800 CP (789 CP) și un cuplu de 1.000 Nm (737 lb-ft). Cu acesta, BRABUS 800 Adventure XLP sprintează de la zero la 100 km/h (62 mph) în doar 4,8 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 210 km/h (130 mph) din cauza centrului de greutate mai ridicat și a anvelopelor all-terrain de 22 inch.

Mașina de prezentare are o vopsea specială ROCKET silver mată și un interior din piele fină BRABUS de stejar ars.

Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Project 85 Automotive
Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Project 85 Automotive

DESIGN ȘI EXTERIOR. CU CÂT MAI MARE, CU ATÂT MAI BINE.

De exemplu, pentru a putea monta o platformă de camionetă de dimensiuni generoase în spatele habitaclului neschimbat de spațios al Clasei G, ampatamentul a fost extins cu 50 de centimetri (20 de inch) pentru început. Inginerii BRABUS au folosit un software de proiectare și inginerie de ultimă generație pentru a efectua calculele necesare în acest sens. Ei au dezvoltat un modul special pentru cadrul din oțel de tip scară al off-roaderului, conform acestor specificații, care păstrează în totalitate rigiditatea torsională și înlocuiește punctele de fixare pentru suspensia spate. Lungimea totală este de 5,31 metri (17,4 picioare), ceea ce înseamnă cu 68,9 centimetri (27,1 inci) mai mult decât un G 63 de serie fără roată de rezervă în spate.

În plus, vehiculul este echipat cu suportul pentru bagaje disponibil opțional pe acoperișul cabinei și cu deflectorul de vânt din carbon nud cu patru lumini LED auxiliare montate în fața acestuia. Bara dublă neagră mată din spatele cabinei Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP nu numai că joacă un rol asupra aspectului palpitant de pick-up al acestui supercar, dar poate fi folosită și pentru a lega în siguranță obiectele din patul pick-up.

Carbonul este folosit în mod incontestabil și pentru producția unei multitudini de alte componente ale caroseriei. Printre acestea se numără, printre altele, accesoriul capotei Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP montat în partea superioară, cu două protuberanțe puternice, precum și evazările aripilor, care au fost adaptate de la versiunea BRABUS WIDESTAR widebody pentru actualele modele Mercedes G-Class și dotate în plus cu pasaje de roți din carbon nud.

Acestea fac ca supercarul să fie mai lat cu 11,6 centimetri (4,6 inch) decât mașina de serie. Benzile de frecare, realizate, de asemenea, din carbon nud, adaugă alte accente sportive. În plus față de hayon, care dezvăluie originea acestui supercar pe un panou din carbon nud cu logo-ul BRABUS încastrat, panoul WIDESTAR cu placa de protecție stilizată caracterizează aspectul pick-up-ului din spate. Mânerele tuturor ușilor și ale hayonului sunt noi și sunt încrustate cu logo-ul BRABUS.

Scările de rulare, mai lungi pentru a se potrivi cu ampatamentul extins al modelului Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP, facilitează intrarea și ieșirea. Epoleții integrează lumini LED pentru a asigura un pas sigur și pe timp de noapte. Atunci când trageți de mânerul unei portiere sau când activați sistemul de închidere centralizată prin Keyless Go, apropiindu-vă de vehicul, luminile de intrare și logo-urile BRABUS din spatele evazărilor față se aprind.

Datorită înălțimii mari a intrării, BRABUS oferă, de asemenea, bare de trepte speciale acționate electric, care facilitează urcarea și coborârea în siguranță din pick-up. În plus față de hayon, care dezvăluie originea acestui supercar pe un panou din carbon nud cu logo-ul BRABUS încastrat, panoul WIDESTAR cu placa de protecție stilizată caracterizează aspectul pick-up-ului din spate. Mânerele tuturor ușilor și ale hayonului sunt noi și sunt încrustate cu logo-ul BRABUS.

Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Project 85 Automotive

PUTERE ȘI SUNET. DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ. Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP

Unul dintre cele mai puternice motoare din lume într-un off-roader se alătură caroseriei neobișnuite a vehiculului. În acest scop, motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri al actualului G 63 AMG a fost revizuit în profunzime de inginerii de la BRABUS. Actualizarea de performanță BRABUS 800 PowerXtra + cuprinde modificări extinse ale perifericelor motorului: Cele două turbocompresoare de serie sunt înlocuite cu două turbocompresoare de înaltă performanță BRABUS reconfigurate, care, pe lângă o unitate de compresor mai mare, au și un ansamblu de miez modificat cu rulmenți axiali întăriți. Acestea produc o presiune maximă de supraalimentare de 1,6 bar.

Pentru a conferi celui cu opt cilindri tunat și o notă de evacuare mai palpitantă, am dezvoltat kitul de sunet BRABUS Boost Xtra pentru supapa de bypass. Cu ajutorul acestuia, motorul turboalimentat produce un zgomot de evacuare clar audibil atunci când șoferul ridică accelerația. Bineînțeles, sistemul de evacuare de înaltă performanță BRABUS joacă și el un rol în fascinația acustică. Datorită clapetei de evacuare controlate în mod activ, acesta oferă un management integrat al sunetului, care poate schimba nota de evacuare de la un mod subtil „Coming Home” la un sunet V8 pronunțat sportiv.

Cele două țevi de eșapament din oțel inoxidabil care ies în fața roților din spate, de o parte și de alta, oferă posibilitatea de a alege între un finisaj standard sau negru cromat și adaugă, de asemenea, accente vizuale deosebite.

Turbinele mai mari sunt completate pentru această conversie a motorului cu o nouă cartografiere pentru injecție, controlul presiunii de supraalimentare și aprindere. Acestea sunt introduse în unitatea electronică de control al motorului prin intermediul modulului PowerXtra. După cum indică denumirea de tip Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP, puterea maximă a motorului biturbo sare la 588 kW / 800 CP (789 CP) la 6.600 rpm. Și mai important pentru livrarea superioară a puterii pick-up-ului este cuplul maxim de 1.000 Nm (737 lb-ft) la o turație redusă de 3.600 rpm.

Acest motor transformă Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP într-unul dintre cele mai puternice pickup-uri din lume. De la repaus, supercarul cu pick-up cu platformă sprintează până la o viteză de 100 km/h (62 mph) în doar 4,8 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 210 km/h (130 mph) datorită anvelopelor all-terrain. Opțional, transmisia automată cu nouă trepte poate fi schimbată și manual cu ajutorul padelelor ergonomice BRABUS RACE din aluminiu de pe volan. Grupul motopropulsor revizuit include, de asemenea, un arbore de transmisie special, necesar din cauza ampatamentului extins.

Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. MAI SUS ȘI DINCOLO.

Pentru a-i conferi un aspect off-road spectaculos și capacități off-road remarcabile datorită gărzii la sol foarte mari și articulării maxime a ambelor punți, inginerii și tehnicienii noștri au echipat vehiculul cu o suspensie nou dezvoltată cu punți portal, care a fost dezvoltată special pentru acest pick-up. Pentru a se potrivi cu acest design, a fost dezvoltată o variantă personalizată a suspensiei inovatoare BRABUS Ride Control cu coilover BRABUS Ride Control.

Ratele sale de amortizare au fost adaptate în mod special la garda la sol mărită rezultată din axele portal. Șoferul poate controla suspensia BRABUS aferenta Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP din cockpit cu ajutorul comutatorului standard de reglare a suspensiei DYNAMIC SELECT de pe actualul Mercedes G-Class. Acesta permite alegerea între diferite setări pentru suspensie, grupul motopropulsor, direcție și sisteme de asistență. În plus, suspensia BRABUS din aluminiu acoperit cu titan este reglabilă pe înălțime.

Reproiectarea suspensiei include, de asemenea, trecerea la noile jante BRABUS Monoblock HD, care au fost proiectate cu un model cu opt lăcașuri, în mod specific punților portale. În dimensiunea 9,5Jx22, aceste aliaje proiectate pentru o robustețe maximă și echipate cu anvelope de teren PIRELLI Scorpion ATR de dimensiuni 325/55 R 22 umplu perfect spațiul de sub aripile de carbon nud.

Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Project 85 Automotive
Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERE INDIVIDUALE REALIZATE MANUAL.

Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP oferă lux și individualitate în cel mai bun mod posibil și în interior. Fiecare vehicul poate fi îmbunătățit în atelierul de tapițerie al companiei cu un interior BRABUS din piele fină, adaptat în fiecare detaliu la preferințele personale ale proprietarului vehiculului. Mașina de prezentare face parte din ediția limitată „First Edition”. Aceste pick-up-uri sunt echipate cu cea mai fină piele, a cărei culoare de stejar ars creează un contrast cu vopseaua opțională ROCKET silver mată.

Secțiunile centrale ale scaunelor prezintă matlasare în formă de cochilie și perforații aplicate cu o precizie precisă. Unele zone, cum ar fi tetiera, au fost tapițate cu Alcantara neagră. Pentru celelalte pick-up-uri Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP, clienții pot avea fiecare detaliu al interiorului tapițat în aproape orice culoare dorită. În plus, ei pot alege dintr-o mare varietate de dispuneri ale tapițeriei.

Componentele din aluminiu realizate la comandă, cum ar fi pedalele, știfturile de blocare a ușilor și padelele ergonomice de schimbare a vitezelor de pe volan, adaugă atingeri pronunțat sportive în habitaclu.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

Vopsirea completă a vehiculului BRABUS în „ROCKET silver mat”
Conversie Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP Pickup:
Conversia caroseriei
Extinderea cadrului (+500 mm) și întărire
Zona de încărcare a pick-up-ului cu pereți laterali din carbon (+205 mm de supraînălțare)
Punți portal pentru punțile față și spate
Bară antiruliu – negru
Protecție antiderapantă a motorului, a cutiei de viteze și a rezervorului
BRABUS WIDESTAR cu piese decorative suplimentare din carbon și extensii suplimentare ale aripilor din carbon

Îmbunătățiri Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP:
Pachet „troliu cu cablu” – troliu electric (forță de tracțiune: 4,5t) cu telecomandă și 30m de cablu Spydura-sintetic – Instalare într-o fustă față special realizată și întărită
Pachet „suport de acoperiș”
– portbagaj de acoperiș cu înveliș din aluminiu (acoperit în negru)
Pachet „deflector de vânt” incl. „pachet de lumini” – Deflector de vânt din carbon cu 4 lămpi de procesare

Finisaje BRABUS Carbon – Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Inserții ale fustei față BRABUS Carbon mat BRABUS
Atașament capotă BRABUS Carbon mat
Rama grilajului radiatorului BRABUS Carbon mat
Garnitura hayonului BRABUS Carbon mat
Protecție antiderapantă BRABUS Carbon mat (față și spate)

Pachet de marcă BRABUS Exterior -Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Dublu-B BRABUS pentru grila frontală
Emblemă BRABUS pentru capotă
Logotip BRABUS iluminat pentru grila față
Emblemă BRABUS pentru portbagaj
Logotip BRABUS pe capacul portbagajului

Echipamente speciale BRABUS – Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Scări de rulare electrice BRABUS – versiune lungă
Mânere exterioare ale ușilor BRABUS cu logo BRABUS
Podeaua BRABUS Softteak pe suprafața de încărcare

PUTERE & SUNET

Actualizare soft motor BRABUS PowerXtra B40S-800
Sistem de evacuare Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Sistem de evacuare sport BRABUS cu supapă controlată PowerXtra (Powerboost)
Kit de performanță BRABUS PowerXtra B40S – 800 format din:
2 turbocompresoare speciale BRABUS cu unitate de compresor mai mare de Ø 52 mm
2 grupuri de cascote modificate cu rulmenți axiali întăriți
Unitate de control electronic al motorului BRABUS PowerXtra

Putere:
BRABUS: 588 kW (800 CP)
Stock: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm la 6.600 rpm. (limitat electronic)
BRABUS BoostXtra
Adaptor pentru supapa de suflare BRABUS BoostXtra

ROȚI & ȘASIU

Roți – Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Jante BRABUS Monoblock HD
9,5x22H2 ET 58, dintr-o singură bucată, forjate, negru gunmetal, parțial lustruite
Anvelope 325/55 R22 Pirelli Scorpion ATR 116H M&S
Șasiu
Suspensie BRABUS RIDE CONTROL

INTERIOR

Interior din piele fină BRABUS – Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Culoare: „Burned Oak” cu matlasare specială „Rising Diamond” și inserție în „negru”
Covorașe de podea cu 5 pliuri din piele matlasată
Numire de design BRABUS pentru piesele interioare cu decor cromat, asortate cu pielea maro închis

Pachet de accesorii pentru interior BRABUS – Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Panouri de intrare BRABUS din carbon cu tehnologie RGD-LED BRABUS
Padele de schimbare a vitezelor BRABUS
Pinii de blocare a ușilor BRABUS din aluminiu
Plăcuțe de pedală BRABUS din aluminiu
BRABUS easy entry (balama ușii cu un unghi de deschidere a ușii spate de 90 °)

Pachete de interior BRABUS Carbon – Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Pachet interior BRABUS carbon BRABUS versiunea I: 8 piese lucioase
Pachet interior carbon BRABUS II (5 buc. în plus față de echiparea de serie)
Pachet interior BRABUS carbon III (3 buc. în plus față de echipamentul de serie)
Set de mânere pentru interior BRABUS din carbon

Echipamente de afaceri și multimedia BRABUS
Vitezometru BRABUS 300 km/h
Memorie BRABUS start-stop

DIMENSIUNILE VEHICULULUI – Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP

Lungime 5327,30 mm
Lățime 2100,00 mm
Înălțime 2264,00 mm
Înălțime cu suport de acoperiș 2292,70 mm
Ampatament 3390,00 mm
Șină 1758,00 mm
Greutate la gol 2936 kg
Greutate totală admisibilă 3690 kg

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP
Dimensiunea motorului 3.982 cm3
Putere: 588 kW / 800 CP
Cuplu: 1000* Nm
0-100 km/h: 4,8 s
0-60 mph: 4.8 s
Vmax: 210 km/h / 130 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP

oraș: 16,7 l/100 km
autostradă: 13,8 l/100km
combinat: 14,5 l/100km
emisii CO2: 345 g/km

 

NOTIFICARI aferente Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP

*Toate cifrele privind performanțele de conducere G Class BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL | Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele Mercedes G BRABUS 800 ADVENTURE XLP comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.