Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive

Mercedes G Class BRABUS „SHADOW”

0 – 100 km/h

4,1

SEC

CUPLU

1.000

NM

PUTERE

800

CP

VMAX

240

KM/H

BRABUS 800 „SHADOW” – EDIȚIE LIMITATĂ „1 DIN 10”

Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW” a fost prezentat la Top Marques Monaco 2019 împreună cu cea mai recentă barcă exclusivistă de la BRABUS, care servește, de asemenea, drept sursă de inspirație pentru schema de culori exterioare a modelului în ediție limitată. BRABUS 500 „Shadow OPS” ediție limitată „1 din 28” este o ambarcațiune de agrement cu o viteză maximă de peste 50 de noduri (92,6 km/h/57,5 mph), care este produsă în colaborare cu producătorul finlandez Axopar Boats.

Baza pentru exclusivistul off-roader de înaltă performanță, care este construit într-o ediție strict limitată de doar zece vehicule, este actualul Mercedes-AMG G 63. Echipat cu spectaculosul widebody BRABUS WIDESTAR și cu jantele forjate hi-tech BRABUS „Platinum Edition” de 23 de inch, acesta nu se distinge doar prin combinația sa de culori speciale, ci și în ceea ce privește designul interiorului exclusivist din piele fină BRABUS.

Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive
Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive

Mercedes G Class BRABUS „SHADOW” : PUTERE ȘI SUNET. PERFORMANȚĂ REMARCABILĂ.

Pe lângă aspectul neobișnuit, acest supercar BRABUS în ediție limitată oferă performanțe ridicate în forma sa cea mai pură. Motorul V8 twin-turbo Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW” V8 cu o cilindree de 3.982 cmc (243 cu in) este echipat cu două turbocompresoare BRABUS de înaltă performanță cu unitate de compresor mai mare și ansamblu de miez modificat cu rulment axial întărit. Acestea produc o presiune maximă de supraalimentare de 1,6 bar.

Evacuarea sport BRABUS din inox optimizează livrarea de putere și, datorită clapetelor integrate controlate activ, oferă o gamă largă de note de evacuare, de la un sunet gutural de V8 în modul „Sport” la o șoaptă subtilă în modul „Coming Home”. Acest sistem de evacuare este, de asemenea, un deliciu vizual cu cele două terminații de evacuare cromate negre care ies în stânga și în dreapta în fața roților din spate.

Motorul produce o putere maximă de 588 kW / 800 CP (789 bhp) la 6.600 rpm și un cuplu maxim de 1.000 Nm (737 lb-ft) la 3.600 rpm, propulsând BRABUS SHADOW 800 de la repaus la 100 km/h (62 mph) în doar 4,1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 240 km/h.

Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive

EXTERIOR. ASPECT CU CARISMĂ.

La fel ca această barcă agilă de 30 de picioare, noul supercar beneficiază de o vopsea specială „Gunmetal Gray”. Pentru contrast, componentele cheie WIDESTAR, cum ar fi evazările aripilor și bordurile din față și din spate, sunt vopsite în negru lucios.

Alte elemente de design importante pe Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW” – ca și pe vapor – sunt elementele BRABUS naked-carbon atent amplasate, cum ar fi rama grilajului radiatorului, scobitura capotei și unitatea de lumini auxiliare cu LED-uri „Power Beams” de pe plafon. Elemente suplimentare din carbon se regăsesc în partea din spate, cum ar fi secțiunile laterale ale aripii de acoperiș BRABUS și secțiunea centrală a capacului roții de rezervă cu logo-ul BRABUS.

Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive

ROȚI ȘI ȘASIU. DESIGNUL ÎNTÂLNEȘTE TEHNOLOGIA DE VÂRF.

Cea mai exclusivistă opțiune pentru versiunea WIDESTAR Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW” este reprezentată de jantele forjate BRABUS Monoblock „Platinum Edition” de 23 de inch, care oferă o combinație perfectă de construcție ușoară și rezistență extraordinară. Jantele cu dimensiunea 11Jx23 sunt disponibile în patru modele BRABUS diferite.

Jantele forjate BRABUS Monoblock F „BLACK PLATINUM Special Edition” BRABUS Monoblock sunt vopsite în negru lucios pentru a se potrivi cu numele lor și sunt prevăzute cu o insignă „BLACK PLATINUM” pe flanșa exterioară. Anvelopele de înaltă performanță de dimensiuni 305/35 R 23 furnizate de partenerii tehnologici BRABUS CONTINENTAL, PIRELLI sau YOKOHAMA au fost alese ca soluție optimă.

Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive
Mercedes G Class BRABUS "SHADOW" Project 85 Automotive

INTERIOR. CAPODOPERE INDIVIDUALE REALIZATE MANUAL.

Habitaclul poate fi, desigur, de asemenea, personalizat pentru a se potrivi preferințelor personale ale proprietarului vehiculului. Același lucru este valabil și pentru numeroasele variante de inserții din lemn nobil și carbon, care pot fi, de asemenea, fabricate într-o multitudine de culori și modele diferite. Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW” captivează în interior cu o extravaganță individuală care reprezintă, de asemenea, cea mai înaltă calitate a manoperei: Interiorul exclusivist din piele fină BRABUS al acestui supercar prezintă o combinație atractivă de piele neagră, gri deschis și roșie.

Un prim exemplu al calității muncii tapițerilor BRABUS este secțiunea centrală a fiecărui scaun. Pielea de culoare „Light Shadow Gray” prezintă o matlasare pătrată aplicată cu o precizie precisă. Împreună cu perforațiile și suportul roșu de dedesubt, aceasta creează un aspect discret. Elementele BRABUS pentru suprafețele interioare ale montanților A sunt realizate din Alcantara, care este finisată în mod elaborat cu același model aplicat cu o precizie extremă. Logotipurile BRABUS în relief și logo-urile BRABUS brodate în roșu de pe tetiere documentează descendența nobilă a acestui supercar.

Eticheta „1 din 10” a ediției limitate Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW” este integrată în mânerul de prindere montat pe tabloul de bord pentru pasagerul din față al acestui supercar. Unele elemente naked-carbon din interior reprezintă nota sportivă a acestui automobil de înaltă clasă.

EVIDENȚIEREA ECHIPAMENTELOR.

DESIGN & EXTERIOR

Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW”
Compus din: fustă față cu element de design sub carosabil, fustă spate cu element de design sub carosabil, evazări ale aripilor față și spate (față cu iluminare LED integrată)
Accesoriu BRABUS din fibră de carbon pentru bara de protecție față și spate widestar (NOU)
Pachet de caroserie BRABUS Carbon Package
Accesoriu pentru capota BRABUS Fibră de carbon lucioasă BRABUS
Accesoriu BRABUS pentru plafonul capotei cu lămpi de iluminare cu LED în fibră de carbon lucioasă
Accesoriu BRABUS pentru grila frontală BRABUS Fibră de carbon lucioasă (NOU)
Spoiler de acoperiș BRABUS cu elemente din firbe de carbon (NOU)
Capac pentru roata de rezervă BRABUS din fibră de carbon lucioasă

Pachet de marcă BRABUS pentru exterior
Inserție BRABUS dublu-B pentru grila frontală
Emblemă BRABUS pentru grila radiatorului iluminată
Logotip BRABUS
Echipament special BRABUS
Vopsire completă BRABUS în două tonuri în gri umbră/negru lucios
Vopsire specială BRABUS a tuturor pieselor exterioare din crom și plastic BRABUS
BRABUS Easy entry curea de limitare suplimentară pentru ușile din spate cu deschidere de 90° BRABUS Easy entry
Designul frânelor BRABUS

PUTERE & SUNET

Actualizare soft motor BRABUS PowerXtra B40S-800
Putere BRABUS: 588 kW (800 CP)
Putere serie: 430 kW (585 CP)
Cuplu: 1.000 Nm la 6.600 r/min.
Sistem de evacuare
Sistem de evacuare sport BRABUS cu supapă controlată BRABUS

ROȚI & ȘASIU

Roți
BRABUS Monoblock F „Black Platinum” 23″ BRABUS Monoblock F „Black Platinum” 23″
Dimensiunea anvelopelor: 305/35 R 2

INTERIOR

Interior din piele Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW”
Fiecare supercar este o producție personalizată și adaptată la preferințele dumneavoastră.
Vă rugăm să ne contactați pentru a vă compune configurația personală.
Interior din piele fină BRABUS
Culoare: negru/gri cu cusături roșii pentru 2 scaune față cu tetiere, banchetă spate incl. tetiere.
Pachet interior BRABUS Accesorii
Set de panouri de intrare BRABUS din fibră de carbon cu tehnologie RGB-LED (NOU)
Pini de blocare a ușilor BRABUS

Panou de intrare BRABUS ușă portbagaj BRABUS
Panouri de intrare BRABUS în tehnologie RGD-LED-LED
Plăcuțe pentru pedale BRABUS din aluminiu
Echipamente de afaceri și multimedia BRABUS
Unitate de acoperiș BRABUS pentru afișarea temperaturii exterioare, a vitezei și a orei din zi BRABUS
Vitezometru BRABUS 300 km/h

PERFORMANȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

DATE TEHNICE Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW”
Dimensiunea motorului 3.982 cm3
Putere: 588 kW / 800 CP
Cuplu: 1000* Nm
0-100 km/h: 4,1 s
0-60 mph: 4.1 s
Vmax: 240 km/h / 149 mph

ECONOMIA COMBUSTIBILULUI Mercedes G Class BRABUS 800 „SHADOW”

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

NOTIFICARI aferente G Class BRABUS

*Toate cifrele privind performanțele de conducere G Class BRABUS indicate sunt valori aproximative. Acestea depind de detaliile specifice vehiculului, cum ar fi modelul vehiculului, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, combinația anvelope/roți, designul transmisiei și echipamentul aerodinamic al fiecărui vehicul în parte. Detaliile îmbunătățirilor de performanță și/sau ale kiturilor de performanță reprezintă valori medii.

Sunt posibile abateri de +/- 5% din cauza condițiilor de testare. Detaliile privind puterea totală a motoarelor din fabrică modificate cu upgrade-uri de performanță și/sau kituri de performanță se bazează pe specificațiile producătorului din titlul vehiculului, care la rândul lor pot devia cu +/- 5%. BRABUS nu își asumă nicio răspundere pentru randamentele reduse ale motoarelor din fabrică care depășesc aceste valori. Sub rezerva unor modificări tehnice fără notificare prealabilă.

Cifrele indicate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă (Directiva 80/1268/CEE în versiunea în vigoare în prezent). Cifrele nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt destinate exclusiv comparației între diferite modele de vehicule.

EFICIENȚĂ ȘI ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

oraș: 16,5 l/100 km
autostradă: 11,1 l/100km
combinat: 13,1 l/100km
emisii CO2: 299 g/km

 

G Class BRABUS Project 85 Automotive

Este posibil sa achizitionam produse pentru un Mercedes G Class BRABUS „SHADOW” prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul BRABUS.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse BRABUS pentru un alt model de Mercedes Benz?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse BRABUS disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse BRABUS pentru un autoturism electric?

Da, exista produse BRABUS special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele Mercedes G Class BRABUS „SHADOW” comandate?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.