Str. Acordului nr. 6, Sector 1, Bucuresti | 012962

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE

BLACK BADGE: Aceasta este eticheta sub care Rolls-Royce ofera versiunile de top ale diferitelor sale serii de modele. SPOFEC, o companie a NOVITEC GROUP Company, este specializata in rafinarea high-end a gamei actuale de vehicule a constructorului britanic de automobile de lux. Fabrica germana ofera, de asemenea, servicii de personalizare pentru modelele de top.

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive

O noua completare a gamei este o varianta SPOFEC a actualului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE, care imbunatateste dinamica de conducere a modelului cu patru usi si ii confera un aspect si mai captivant. Reglajul SPOFEC al motorului pompeaza puterea maxima a motorului V12 twin-turbo din prova la 519 kW / 706 CP si cuplul maxim la 1.002 Nm. Acest motor lanseaza rafinatul pachebot de lux de la repaus la 100 km/h in doar 4,3 secunde. Viteza maxima ramane limitata electronic la 250 km/h.

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE

De asemenea, designerii SPOFEC au preluat aspectul modelului Black Badge Ghost si l-au inzestrat cu un kit de caroserie din carbon facut pe masura pentru a-i conferi un aspect si mai extravagant. Indispensabile in acest sens sunt si jantele SPOFEC de 22 de inch king-size, care au fost dezvoltate in colaborare cu Vossen, producatorul american de jante high-end. In plus, exista un modul de suspensie SPOFEC pentru o coborare a inaltimii de rulare cu aproximativ 40 de milimetri.

Douasprezece cilindri, o cilindree de 6,75 litri si doua turbocompresoare: Sunt rezervele care dorm in motorul lui NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE, pe care inginerii de la SPOFEC le folosesc pentru a le oferi proprietarilor acestui sedan de lux si pasagerilor lor si mai multa placere de a conduce.

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive

Fara a-i afecta matasimea si durabilitatea, bineinteles. In acest scop, modulul de performanta plug-and-ply SPOFEC N-TRONIC controlat de procesor este adaptat la sistemul electronic de management al motorului.

SPECIFICATII TEHNICE | ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE

Hartile programate special pentru injectie si aprindere, precum si o crestere moderata a presiunii de supraalimentare sporesc considerabil performantele. Black Badge Ghost produce 441 kW / 600 CP din fabrica. In specificatia SPOFEC, el dezvolta cu 106 cai putere in plus si, in consecinta, 519 kW / 706 CP la o turatie redusa de 5.400 rpm. Cuplul maxim creste, de asemenea, cu 102, ajungand la 1.002 Nm la o turatie redusa de 2.400 de rotatii.

In interactiune perfecta cu transmisia automata cu opt trepte si tractiunea integrala, sedanul rafinat SPOFEC, care cantareste aproximativ 2,5 tone, accelereaza de la zero la 100 km/h in doar 4,3 secunde. Viteza maxima ramane limitata electronic la 250 km/h pentru a proteja anvelopele.

Conceptul SPOFEC pentru NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE include, bineinteles, si un sistem de evacuare sport din inox, care vine in doua versiuni diferite pentru vehiculele cu sau fara tevi de esapament vizibile. Versiunea cu supape fluture controlate in mod activ permite, de asemenea, optional, variatia notei de evacuare a motorului V12 intre subtila si emotionant de sportiva, prin control de la distanta din cockpit.

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive

SPOFEC si-a castigat o reputatie la nivel mondial, deoarece specialistul german in rafinament auto stie cum sa ofere diverselor modele NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE si o nota vizuala distincta, sportiva-eleganta. Aceasta filozofie a fost aplicata si in cazul modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE, pentru care compania a dezvoltat componente de imbunatatire aerodinamica pe masura, produse din carbon usor, dar foarte rezistent. Zona frontala SPOFEC este conceputa pentru a inlocui integral componenta de serie si pentru a conferi modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE o fata si mai izbitoare.

DESIGN EXCLUSIVIST | ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE

Optional, de asemenea, cu indicatoare de pozitie cu LED-uri dispuse vertical. Acesta convinge datorita eficientei sale aerodinamice, reducand ridicarea puntii fata la viteze mari si optimizand astfel si mai mult stabilitatea manevrabilitatii. In plus, prizele sale mari de aer directioneaza fluxul de aer in mod si mai precis catre radiatoare si franele fata. Panourile basculante SPOFEC confera modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE o pozitie vizuala mai lunga si mai joasa in vedere laterala. Acestea sunt disponibile in doua variante pentru vehiculele cu ampatament scurt sau lung.

Partea spate SPOFEC este disponibil cu sau fara decupaje pentru tevile de esapament si, impreuna cu spoilerul subtil cu buze de pe portbagaj, evidentiaza actualizarea sportiva. Aspectul inconfundabil SPOFEC include, desigur, si jantele din aliaj personalizate care utilizeaza perfect spatiul disponibil sub pasajele rotilor fata si spate. Jantele SPOFEC SP2 cu noua spite duble au fost dezvoltate in colaborare cu producatorul american Vossen. Jantele exclusive de dimensiunea 9,5Jx22 pentru puntea fata si de dimensiunea 10,5Jx22 pentru puntea spate sunt produse cu ajutorul tehnologiei de inalta tehnologie de forjare si prelucrare.

Clientii pot alege dintre diverse finisaje de suprafata si 72 de culori diferite. Anvelopele de inalta performanta de dimensiuni 265/35 ZR 22 si 295/30 ZR 22 sunt o alegere excelenta nu numai din motive de aspect. Ele optimizeaza, de asemenea, manevrabilitatea.

Aceste efecte pot fi imbunatatite si mai mult cu ajutorul modulului de suspensie SPOFEC CAN-Tronic. Acesta intervine in controlul suspensiei pneumatice a modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE si scade inaltimea de rulare a vehiculului cu aproximativ 40 de milimetri pana la o viteza de 140 km/h.

La viteze mai mari, caroseria revine automat la nivelul initial. De asemenea, SPOFEC personalizeaza interiorul modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE in functie de dorintele proprietarului. O varietate practic nesfarsita de culori din care se poate alege este la fel de evidenta ca si manopera de precizie desavarsita.

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.

Este posibil sa achizitionam produse pentru NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul NOVITEC.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse NOVITEC pentru un alt model de Rolls Royce?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse NOVITEC disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse NOVITEC pentru un autoturism electric?

Da, exista produse NOVITEC special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.