NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE.

Insigna neagră: Aceasta este eticheta sub care Rolls-Royce oferă versiunile de top ale diferitelor sale serii de modele. SPOFEC, o companie a NOVITEC GROUPCompany, este specializată în rafinarea high-end a gamei actuale de vehicule a constructorului britanic de automobile de lux. Fabrica germană oferă, de asemenea, servicii de personalizare pentru modelele de top.

O nouă completare a gamei este o variantă SPOFEC a actualului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE, care îmbunătățește dinamica de conducere a modelului cu patru uși și îi conferă un aspect și mai captivant. Reglajul SPOFEC al motorului pompează puterea maximă a motorului V12 twin-turbo din prova la 519 kW / 706 CP și cuplul maxim la 1.002 Nm. Acest motor lansează rafinatul pachebot de lux de la repaus la 100 km/h în doar 4,3 secunde. Viteza maximă rămâne limitată electronic la 250 km/h.

De asemenea, designerii SPOFEC au preluat aspectul modelului Black Badge Ghost și l-au înzestrat cu un kit de caroserie din carbon făcut pe măsură pentru a-i conferi un aspect și mai extravagant. Indispensabile în acest sens sunt și jantele SPOFEC de 22 de inch king-size, care au fost dezvoltate în colaborare cu Vossen, producătorul american de jante high-end. În plus, există un modul de suspensie SPOFEC pentru o coborâre a înălțimii de rulare cu aproximativ 40 de milimetri.

Douăsprezece cilindri, o cilindree de 6,75 litri și două turbocompresoare: Sunt rezervele care dorm în motorul lui NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE, pe care inginerii de la SPOFEC le folosesc pentru a le oferi proprietarilor acestui sedan de lux și pasagerilor lor și mai multă plăcere de a conduce. Fără a-i afecta mătăsimea și durabilitatea, bineînțeles. În acest scop, modulul de performanță plug-and-ply SPOFEC N-TRONIC controlat de procesor este adaptat la sistemul electronic de management al motorului.

Hărțile programate special pentru injecție și aprindere, precum și o creștere moderată a presiunii de supraalimentare sporesc considerabil performanțele. Black Badge Ghost produce 441 kW / 600 CP din fabrică. În specificația SPOFEC, el dezvoltă cu 106 cai putere în plus și, în consecință, 519 kW / 706 CP la o turație redusă de 5.400 rpm. Cuplul maxim crește, de asemenea, cu 102, ajungând la 1.002 Nm la o turație redusă de 2.400 de rotații.

În interacțiune perfectă cu transmisia automată cu opt trepte și tracțiunea integrală, sedanul rafinat SPOFEC, care cântărește aproximativ 2,5 tone, accelerează de la zero la 100 km/h în doar 4,3 secunde. Viteza maximă rămâne limitată electronic la 250 km/h pentru a proteja anvelopele.

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive
NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive

Conceptul SPOFEC pentru NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE include, bineînțeles, și un sistem de evacuare sport din inox, care vine în două versiuni diferite pentru vehiculele cu sau fără țevi de eșapament vizibile. Versiunea cu supape fluture controlate în mod activ permite, de asemenea, opțional, variația notei de evacuare a motorului V12 între subtilă și emoționant de sportivă, prin control de la distanță din cockpit.

SPOFEC și-a câștigat o reputație la nivel mondial, deoarece specialistul german în rafinament auto știe cum să ofere diverselor modele NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE și o notă vizuală distinctă, sportivă-elegantă. Această filozofie a fost aplicată și în cazul modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE, pentru care compania a dezvoltat componente de îmbunătățire aerodinamică pe măsură, produse din carbon ușor, dar foarte rezistent. Zona frontală SPOFEC este concepută pentru a înlocui integral componenta de serie și pentru a conferi modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE o față și mai izbitoare.

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive

Opțional, de asemenea, cu indicatoare de poziție cu LED-uri dispuse vertical. Acesta convinge datorită eficienței sale aerodinamice, reducând ridicarea punții față la viteze mari și optimizând astfel și mai mult stabilitatea manevrabilității. În plus, prizele sale mari de aer direcționează fluxul de aer în mod și mai precis către radiatoare și frânele față. Panourile basculante SPOFEC conferă modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE o poziție vizuală mai lungă și mai joasă în vedere laterală. Acestea sunt disponibile în două variante pentru vehiculele cu ampatament scurt sau lung.

Bordul spate SPOFEC este disponibil cu sau fără decupaje pentru țevile de eșapament și, împreună cu spoilerul subtil cu buze de pe portbagaj, evidențiază actualizarea sportivă. Aspectul inconfundabil SPOFEC include, desigur, și jantele din aliaj personalizate care utilizează perfect spațiul disponibil sub pasajele roților față și spate. Jantele SPOFEC SP2 cu nouă spițe duble au fost dezvoltate în colaborare cu producătorul american Vossen. Jantele exclusive de dimensiunea 9,5Jx22 pentru puntea față și de dimensiunea 10,5Jx22 pentru puntea spate sunt produse cu ajutorul tehnologiei de înaltă tehnologie de forjare și prelucrare.

Clienții pot alege dintre diverse finisaje de suprafață și 72 de culori diferite. Anvelopele de înaltă performanță de dimensiuni 265/35 ZR 22 și 295/30 ZR 22 sunt o alegere excelentă nu numai din motive de aspect. Ele optimizează, de asemenea, manevrabilitatea.

NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive
NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE Project 86 Automotive

Aceste efecte pot fi îmbunătățite și mai mult cu ajutorul modulului de suspensie SPOFEC CAN-Tronic. Acesta intervine în controlul suspensiei pneumatice a modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE și scade înălțimea de rulare a vehiculului cu aproximativ 40 de milimetri până la o viteză de 140 km/h.

La viteze mai mari, caroseria revine automat la nivelul inițial. De asemenea, SPOFEC personalizează interiorul modelului NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE în funcție de dorințele proprietarului. O varietate practic nesfârșită de culori din care se poate alege este la fel de evidentă ca și manopera de precizie desăvârșită.

Este posibil sa achizitionam produse pentru NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE prin Project 85 Automotive?

Da, Project 85 Automotive este importator autorizat pentru brandul NOVITEC.

Exista posibilitatea sa achizitionam produse NOVITEC pentru un alt model de Rolls Royce?

Da, Project 85 Automotive va poate ajuta cu toata gama de produse NOVITEC disponibila in acest moment.

Pot achitiona produse NOVITEC pentru un autoturism electric?

Da, exista produse NOVITEC special concepute pentru autoturismele electrice.

Care este termenul de livrare pentru produsele NOVITEC SPOFEC ROLLS ROYCE GHOST BLACK BADGE?

Termenul de livrare va fi comunicatit individual pentru fiecare comanda plasata in parte.

 

Recomandam ca pentru orice alte intrebari sau solicitari de pret sa folositi una dintre modalitatile de contact.
Indiferent de modalitatea de contact aleasa (email, telefon sau WhatsApp) vom revenii in cel mai scurt timp cu un raspuns catre dumneavoastra.