Str. Acordului nr. 6, Sector 1, Bucuresti | 012962

Despre noi

Project85 Automotive: suntem mai mult decat o companie de tuning auto. Suntem un colectiv de visatori, inovatori si pionieri, dedicati transformarii industriei auto. Pasiunea noastra pentru masini si dedicarea pentru arta tuningului se reflecta in fiecare proiect pe care il intreprindem, fiecare vehicul pe care il transformam si fiecare client caruia ii oferim servicii.

Viziunea Noastra: Spre Orizonturi Noi

Viziunea Project85 Automotive este de a redefinea limitele posibilului in tuning auto, de a stabili noi standarde de inovatie si excelenta. Ne dorim sa fim mai mult decat un atelier de tuning. Aspiram sa fim un hub de inovatie unde arta intalneste tehnologia, unde fiecare vehicul devine o expresie unica a personalitatii si pasiunii proprietarului sau. Viziunea noastra este de a crea vehicule care nu doar ca se remarca prin performanta si estetica, dar care si stabilesc noi trenduri in industrie, inspirand si motivand comunitatea auto globala.

Misiunea Noastra: Clientul in Inima Noastra

Misiunea Project85 Automotive este de a oferi o experienta personalizata si exceptionala fiecarui client, transformand viziunea lor in realitate cu un serviciu de tuning auto neegalat. Intelegem ca fiecare vehicul pe care il personalizam este o extensie a identitatii proprietarului sau, de aceea fiecare proiect este abordat cu o atentie deosebita pentru detalii, inovatie si calitate. Ne angajam sadepasim asteptarile, sa oferim solutii creative si sa livram vehicule care nu sunt doar transformate, ci redefinite.

Povestea Noastra: De la Vis la Realitate

Totul a inceput cu un vis simplu: acela de a aduce pasiunea pentru masini la un nou nivel, de a transforma fiecare vehicul intr-o opera de arta unica. Acest vis a fost fundamentul pe care a fost construit Project85 Automotive. Inca de la inceput, am fost ghidati de o dorinta arzatoare de inovatie si excelenta, care ne-a permis sa evoluam de la un mic atelier la un lider recunoscut in industria tuningului auto. Fiecare proiect finalizat, fiecare client multumit a fost o piatra de temelie in construirea renumelui si succesului nostru.

Angajamentul Nostru: Calitate, Siguranta si Sustenabilitate

La Project85 Automotive, ne angajam sa mentinem cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in toate proiectele noastre. Fiecare vehicul modificat in atelierul nostru este supus unor teste riguroase, asigurandu-se ca performanta si siguranta sunt intotdeauna la nivelul asteptarilor. In plus, suntem dedicati explorarii tehnologiilor sustenabile, contribuind astfel la un viitor mai verde pentru industria auto, fara a compromite performanta sau estetica vehiculelor personalizate.

Viitorul Project85: Explorand Noi Orizonturi

Privim spre viitor cu entuziasm si angajament neclintit pentru inovatie si excelenta. Ne propunem sa continuam sa exploram noi tehnologii, sa adoptam materiale sustenabile si sacolaboram cu parteneri de top din industrie, toate acestea menite sa ne ajute sa oferim servicii si produse care depasesc constant asteptarile. Project85 este mai mult decat tuning auto, este o comunitate, o familie de pasionati care impartasesc o viziune comuna: aceea de a transforma fiecare vehicul intr-o expresie unica a excelentei.

In aceasta calatorie fascinanta catre inovatie si excelenta, Project85 Automotive nu numai ca isi propune saredefineasca standardele in tuning auto, dar si sa cultive parteneriate strategice cu unele dintre cele mai influente si respectate nume din industrie. Aceste colaborari ne permit sa ne extindem continuu orizonturile, sa exploram noi tehnologii si sa oferim clientilor nostri solutii personalizate si de avangarda.

Parteneriatele Noastre: Colaborari de Elita

BRABUS, liderul german in tuning pentru modelele Mercedes AMG, este unul dintre partenerii nostri de baza. Acest parteneriat ne permite sa accesam upgrade-uri de top, care combinaperformanta de neegalat cu un design sofisticat, oferind vehiculelor o prezenta impresionanta si o performanta imbunatatita.

Din inima UK, EVENTURI ne furnizeaza componente din carbon de exceptie, specializate in optimizarea admisiilor sport. Aceste componente nu doar ca imbunatatesc estetica, dar si eficienta aerodinamica si performanta motorului, subliniind angajamentul nostru catre inovatie si design de inalta calitate.

HRE Wheels, producatorul american de jante forjate de inalta performanta, adauga un plus de eleganta si exclusivitate fiecarui proiect. Jantele HRE sunt recunoscute pentru combinatia lor unica de stil, durabilitate si usurinta, contribuind semnificativ la estetica si performanta vehiculului.

NOVITEC este sinonim cu tuningul de exceptie pentru Lamborghini, Ferrari si McLaren. Colaborarea noastra cu NOVITEC ne permite sa oferim clientilor modificari care nu doar caimbunatatesc performanta, dar si estetica acestor vehicule de lux, asigurand o experienta de condus fara egal.

TECHART, specializat in personalizarea modelelor Porsche, aduce un plus de inovatie si creativitate proiectelor noastre. Aceasta colaborare ne permite sa exploram noi posibilitati de design si performanta, oferind solutii personalizate care reflecta esenta si pasiunea fiecarui proprietar de Porsche.

ARMYTRIX din Taiwan ne impresioneaza prin sistemele sale de evacuare sport din titan, care transforma fiecare rasunet al motorului intr-o simfonie. Aceste sisteme nu doar ca reduc greutatea vehiculului, dar si imbunatatesc performanta, oferind un sunet distinctiv si inconfundabil.

ABT Sportsline, cu expertiza sa in tuningul auto pentru Audi si Volkswagen, impartaseste viziunea noastra de a oferi performanta si stil fara compromisuri. Prin acest parteneriat, putem saaducem un nivel superior de rafinament si eficienta fiecarui proiect bazat pe aceste marci.

ISPIRI Wheels ne ofera acces la jante din fibra de carbon de ultima generatie, combinand designul inovator cu performanta de exceptie. Aceste jante nu doar ca imbunatatesc aspectul estetic al vehiculului, dar si performanta generala, subliniind dedicarea noastra catre calitate si inovatie.

Angajamentul Nostru: Excelenta si Personalizare

Prin aceste parteneriate, Project85 Automotive isi reafirma angajamentul catre excelenta, inovatie si personalizare. Ne straduim sa oferim clientilor nostri nu doar vehicule modificate, ci adevarate capodopere personalizate, care reflecta individualitatea si pasiunea lor pentru autoturisme. Fiecare proiect este abordat cu o atentie deosebita pentru detalii, de la selectia materialelor panala implementarea solutiilor tehnice, asigurandu-ne ca fiecare vehicul pe care il livram depaseste asteptarile in materie de performanta, estetica si exclusivitate.

Viitorul Project85: Inovare si Sustenabilitate

Privind catre viitor, Project85 Automotive ramane dedicat explorarii continua a noilor tehnologii si parteneriatelor strategice, cu scopul de a aduce pe piata solutii de tuning auto care sa stabileasca noi standarde de performanta, design si sustenabilitate. Ne angajam sa inovam constant si sa ne adaptam intr-o lume in schimbare, mentinandu-ne in fruntea industriei de tuning auto si oferind clientilor nostri experiente unice si personalizate.

In concluzie, fiecare parteneriat si fiecare proiect reflecta angajamentul nostru neclintit catre calitate, inovatie si excelenta. La Project85, nu doar ca personalizam vehicule, noi cream opere de arta pe patru roti, care sa inspire, sa impresioneze si sa aduca bucurie proprietarilor lor pentru ani de zile. Impreuna, transformam visul tuningului auto in realitate, depasind continuu granitele a ceea ce este posibil.