NOVITEC MASERATI MC20 Project 85 Automotive

NOVITEC MASERATI MC20

De zeci de ani, NOVITEC a fost unul dintre cei mai renumiți specialiști în rafinament la nivel mondial pentru cele mai exclusiviste mașini din lume. Pe lângă Ferrari, Lamborghini, McLaren și Tesla, compania germană se concentrează asupra mărcii Maserati. NOVITEC oferă acum și opțiuni exclusive pentru noul automobil sport cu motor central MC20.

Read More
G900 BRABUS ROCKET EDITION "ONE OF TEN" Project 85 Automotive

G900 BRABUS ROCKET EDITION „ONE OF TEN”

Bine ați venit la cel mai mare și mai îndrăzneț capitol al moștenirii BRABUS Rocket – G900 BRABUS ROCKET EDITION „One of Ten”. Acest pick-up de performanță de nivel următor este la fel de inconfundabil ca întotdeauna, cu o identitate nouă, nemaiîntâlnită până acum. Este forța fără compromisuri a modelului BRABUS XLP și puterea încrezătoare a unui supercar pregătit pentru circuit, reunite pentru prima dată.

Read More
BRABUS Crawler Project 85 Automotive

BRABUS CRAWLER

BRABUS Crawler introduce o nouă eră a puterii off-road BRABUS. O eră definită de învingători. De către cei care doresc să depășească limitele și să experimenteze noi înălțimi, mult dincolo de calea bătătorită. Fiind primul supercar BRABUS din lume bazat pe propriul șasiu, acest vehicul de aventură extremă reimaginează sensul distracției la volan în esența sa – îmbinând ca niciodată până acum lumile puterii de neoprit și eleganței încrezătoare.

Read More
BRABUS G900 XLP "ONE OF TEN" Project 85 Automotive

BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”

Neîmblânzit. De neoprit. Gata de decolare. Cu BRABUS G900 XLP „ONE OF TEN”, îi insuflăm lui BRABUS XLP mai multă putere ca niciodată. Este mai mult decât un supercar. Este punctul final al eleganței moderne pe toate tipurile de teren. O nouă viziune a performanțelor și a încrederii de nivel superior, caracterizată de o rezistență fără compromisuri în off-road, de un lux uluitor de Masterpiece și de o plăcere de condus nelimitată.

Read More
GLE BRABUS 800 63S AMG Mercedes Benz Project 85 Automotive

GLE BRABUS 800 63S AMG Mercedes Benz

INTERIOR.
În concordanță cu designul său exterior sportiv-elegant, BRABUS 800 este echipat cu un interior complet din piele fină, făcut la comandă, confecționat manual din Alcantara deosebit de moale și respirabilă, precum și din piele BRABUS Mastic. În plus, caracteristicile atletice ale modelului BRABUS 800 sunt subliniate cu elemente din carbon nud pe tabloul de bord și pe panourile ușilor, pedale și pivoți de ușă din aluminiu, precum și plăcuțe de protecție din oțel inoxidabil cu logo-ul BRABUS retroiluminat care își schimbă culorile în sincronizare cu iluminarea ambientală a interiorului. Pentru cea mai bună experiență de condus, padelele noastre speciale din aluminiu de pe volan, cu design BRABUS RACE, permit alegerea și mai precisă a vitezei potrivite atunci când se acționează manual transmisia automată SPEEDSHIFT cu nouă trepte. Bineînțeles, designul interior poate fi personalizat în întregime pe baza preferințelor personale!

Read More
BRABUS G800 XLP SUPERWHITE Project 85 Automotive

BRABUS G800 XLP SUPERWHITE

Strălucește alb ca un diamant – Noul BRABUS G800 XLP SUPERWHITE este un lux pur de înaltă clasă. Este noua față a rafinamentului modern. Un diamant strălucitor care impresionează prin caracterul său inconfundabil de semnătură albă și oferă tot ce este mai bun în materie de eleganță și performanță încrezătoare.

Read More
BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK Project 85 Automotive

BRABUS G63 AMG XLP SUPERBLACK

Acest vehicul de aventură complet echipat este caracterizat de o serie de caracteristici unice, inclusiv punți portal față și spate, un troliu cu cablu de mare rezistență încorporat în partea frontală, un suport excepțional pentru roata de rezervă și o configurație de portbagaj pe acoperiș, precum și un set de jante forjate Monoblock HD de 22 de inci pentru a stăpâni cu stil orice provocare dincolo de drumurile bătătorite.

Read More
BRABUS 900 E 63 S AMG Mercedes Benz Project 85 Automotive

BRABUS 900 E 63 S AMG Mercedes Benz

Lupul în blană de oaie – noul BRABUS 900 E 63 S AMG oferă o subestimare pură. Acesta combină performanța unei rachete cu eleganța și confortul unei limuzine moderne de lux. La prima vedere, nimeni nu ar ghici că acest sofisticat business cruiser bazat pe Mercedes-AMG E 63 S ascunde puterea unui supercar. Este o rachetă sub acoperire; o capodoperă a discreției care împinge limitele performanței și impresionează prin caracterul său unic în stil Signature.

Read More