Pasiunea pentru curse i-a adus impreuna pe co-fondatorii Dongwan Yoo, (actual CEO) si Sean Yoon (actual CTO) în anul 2010. S-au intalnit printr-o cunostinta comuna si s-au apropiat rapid de estetica si performanta masinilor de curse. Mergand rapid inainte cativa ani mai tarziu, acestia au început sa creeze kituri de caroserie personalizate pentru KDM-uri ca hobby. Pe masura ce afacerile au luat avant, au co-fondat ADRO in 2020 si au inceput sa isi extinda oferta de produse. Produsele ADRO sunt proiectate în California si fabricate în Coreea de Sud.

O echipa de designeri auto, ingineri aerodinamici F1, maestrii artizani și antreprenori in serie, impartasim o pasiune pentru tot ceea ce înseamna masini, fiorul vitezei, frumusetea designului, sunetele epice ale esapamentului sport si bucuria pura de a conduce.

In timp ce vietile noastre ne-au purtat pe cai diferite, unii si-au urmat pasiunea in cadrul industriei, iar altii au pornit spre noi aventuri, ne-am „reconectat” la ADRO pentru a ne urmari visul de o viata de a lucra cu masini. Rezultatul? O companie care exceleaza în designul produselor si maiestria in tot ceea ce inseamna fibra de carbon. Aceasta pasiune este egalata doar de perseverenta noastra de a impinge industria auto inainte în ceea ce priveste tehnologia și ideologia.

Afișez 1 - 24 din 97 rezultate